Villa

Langballevej 101

8320 Mårslet
Boligareal137 m²
Grundareal1.020 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeD

Solgt

Denne bolig er solgtLokalBolig Højbjerg ApS

Idyllisk, stråtækt ejendom med bindingsværk i Langballe beliggende i et særdeles naturskønt område mellem Fulden og Mårslet.

Ejendommen er født år 1800 og er i god stand ude som inde. Boligen er på 137m2, fint indrettet med to stuer, et køkken, et badeværelse, et bryggers og med 3 store værelser på 1.salen. På grunden er der en mindre værkstedsbygning, og dertil kommer den skønneste have med fantastiske terrassemiljøer. Den autentiske bondehusstemning lever i bedste velgående inden døre, hvilket bl.a. ses i de to stuer, hvor der er talrige sprossede vinduespartier og synlige loftsbjælker. Videre i stueplan finder I entre, bad, køkken og bryggers, der passer godt ind i stilen. På 1.salen finder I 3 regulære, indretningsvenlige værelser (soveværelse/børneværelse(r)/hjemmekontor), hvor det ene værelse er med fransk altan. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Langballevej 101, 8320, Mårslet
Billede af 1. sal fra Langballevej 101, 8320, Mårslet

Mere om boligen

Stemningen i opholdsrummene

Den autentiske bondehusstemning lever i bedste velgående inden døre, og det skinner især igennem i de to stuer, hvor der er talrige, sprossede vinduespartier og synlige loftsbjælker. Videre i stueplan finder I køkkenet, som passer godt ind i stilen.

Det nydelige soveafsnit

Bad og bryggers er i stueetagen, mens soveværelserne ligger på første sal. Der er to lukkede soveværelser samt et tredje værelse, som er i åben forbindelse med trappeopgangen. Begge de regulære værelser er i indretningsvenlige størrelser, og resten af etagen er oplagt til hobbyen eller hjemmekontoret.

Den fantastiske have

På den nordlige side af huset er der en terrasse med panoramaudsigt ud over kuperede marker, eng og skov. Denne udsigt byder på et væld af naturscenerier med bl.a. krondyr, ræve, harer, rovfugle og årstidernes Mosekonebryg . Størstedelen af haven vender dog mod syd, hvor I finder et skønt gårdmiljø indrammet af prægtig beplantning samt et overskueligt græsareal, hvor privatlivet er sikret af de omkransende høje træer, bambus og fyldige buske rundt om.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Morten Pedersen
KontaktMorten PedersenLokalBolig Højbjerg
21 22 98 23

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 47-X0000461

Info

BoligtypeVilla
Boligareal137 m²
Grundareal1.020 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager2
Byggeår1800
EnergimærkeD

Andre bygninger

Udhus50 m²
Carport20 m²
Billede fra Langballevej 101, 8320, Mårslet

Interaktiv tur

Plantegning, film og billeder

Billede af terrasse fra Langballevej 101, 8320, Mårslet
Luftfoto fra Langballevej 101, 8320, Mårslet
Billede fra Langballevej 101, 8320, Mårslet
Billede af værelse fra Langballevej 101, 8320, Mårslet
Billede fra Langballevej 101, 8320, Mårslet
Billede fra Langballevej 101, 8320, Mårslet

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen