Kontantpris

2.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.250,-
Boligareal
117m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000036

Nattergalevej 11, 4623 Lille Skensved

Villa med optimal planløsning i Ejby nær Lille Skensved

Drømmer I om en bolig med plads til hele familien og nærhed til hverdagens gøremål? Så skal I vende blikket mod denne villa i Ejby nær Lille Skensved.

Læs mere om Nattergalevej 11

Mere om Nattergalevej 11

Her får I nemlig hele pakken - for med nøgleord som praktisk indretning, tre værelser og en skøn have får familielivet fortrinlige rammer.

På Nattergalevej 11 møder I ejendommen fra 1971, hvis røde murstensfacade komplementeres af et sort tag. Tilknyttet matriklen er et brændeskur og et isoleret anneks med mange anvendelsesmuligheder.

I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig sig via en optimal planløsning uden spildplads. Indenfor kan I se frem til tre gode værelser med mange muligheder - hvad enten I drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endvidere er der et praktisk bryggers og et pænt brusebadeværelse, hvoraf sidstnævnte er gjort ekstra komfortabelt med gulvvarme.

Det tosidede køkken udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og nyere asketræsbordplader fra 2017.

Oveni er det veludstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, heriblandt en Siemens-opvaskemaskine.

Husets hjerte er den indbydende stue med et pragtfuldt lysindfald, der harmonerer smukt med det lyse gulv, som strækker sig ind i størstedelen af boligen og tilføjer et ensartet udtryk. Desuden tilføjes her ekstra charme i form af den hyggelige brændeovn, som bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret.

Endelig kan I se frem til en dejlig, stor have med plads til leg og afslapning, mens den solrige fliseterrasse indbyder til en lækker middag under åben himmel.

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I skole, daginstitution, indkøb og sportsaktiviteter inden for en radius af blot én kilometer, ligesom der er kort afstand til skov og golfbane. Der er også nem adgang til bus, togstation og motorvej, ligesom bilturen til Københavns livlige centrum kan klares på under 40 minutter.

Velkommen til Nattergalevej 11!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger