Kontantpris

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.229,-
Boligareal
183m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000115

Gårdtoften 14, 4623 Lille Skensved

Familielivet leves lige hér

Drømmer I om at vågne op til fuglesang og en pragtfuld udsigt over bondemandens marker, hvor I også kan skimte kirken i det fjerne? Så er denne villa i Lille Skensved det perfekte valg.

Læs mere om Gårdtoften 14

Mere om Gårdtoften 14

Huset er placeret for enden af en lukket vej, hvor I kan bo naturskønt og omgivet af gode naboer. Børnene kan via en tryg skolerute selv cykle til Højelse Skole, og til familiens mindste ligger der en dagpleje lige ovre på den anden side af gaden og en institution mindre end 500 meter fra ejendommens adresse. Kvarteret gemmer også på et grønt fællesareal med legefaciliteter og boldbane. I Lille Skensved finder I alle hverdagens nødvendigheder i form af Dagli' Brugsen, bager, slagter og forskellige sportsfaciliteter. Derudover er der ikke langt til Køge Nord Station, og en kort køretur i bil bringer jer til Køge. Der er her tale om en velindrettet og yderst harmonisk villa fra 1977, der strækker sine 183 m2 over halvandet plan. I 2015 er der lagt smukke gulve i hele stueetagen, der skaber et ensartet udtryk. Samme år er også det elegante, hvide Epoq-køkken etableret med kvalitets hvidevarer fra Bosch og Siemens.

I bydes velkommen i entréen, hvor I kan vælge at udforske resten af stueplan eller fortsætte via trappen op til førstesalen. Benytter I jer af sidstnævnte viser reposen vej til tre værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet og udgang til egen overdækket altan med en uforlignelig udsigt. I trækker den brede skydedør til side og betragter den orange morgensol, der lægger sig som en glansfuld dug over kvarteret. De langsomme weekendmorgener tilbringes på førstesalens badeværelse med gulvvarme, en udsøgt regnbruser i den murede bruseniche og blandt boblerne i badekarret. Her kan I slappe af med en kop kaffe og lytte til Mads & Monopolet. Tilbage i stueplan venter yderligere et værelse samt badeværelse med en muret bruseniche. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet og skabe de fineste betingelser for samvær på tværs af madlavning, lektier og afslapning. Den lune årstid nydes under åben himmel på den rummelige træterrasse med kig til den grønne have, hvor børnene leger med kammeraterne.

Velkommen til Gårdtoften 14

Området

Lignende boliger