Villa, Sagsnr. 22-SS0707

Brotoften 1, 4320 Lejre

Villa, Sagsnr. 22-SS0707

Brotoften 1, 4320 Lejre

Kontantpris

2.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.160,-
Boligareal
193m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Stor familievilla

Drømmer du om at samle flere generationer under samme tag? Eller vil du bare have rigtig god plads til familien? Så skal du kigge nærmere på denne rummelige villa i Osted.

Læs mere om Brotoften 1
Giv et bud på boligen

LokalBolig Roskilde ApS

Hersegade 4

4000 Roskilde

Telefon: 46 32 32 42
CVR: 3294 4957

Vil du vide mere?

Mere om Brotoften 1

Med nøglerne hertil får du nemlig to velindrettede og indbydende lejligheder på henholdsvis 108 og 85 kvadratmeter, så der er rig mulighed for skabe et hjem helt efter dine egne ønsker og behov. Med i købet får du desuden en dejlig, lukket have og en god beliggenhed tæt på alle hverdagens fornødenheder.

Villaen præsenterer sig velholdt med en gul murstensfacade, synlige træværksdetaljer, hvide vinduesrammer samt et nydeligt saddelstag med mørke cementsten. Med til huset følger også et godt udhus på 30 kvadratmeter, hvor du får plads til både opmagasinering og hobbyaktiviteter. Herude finder du også et praktisk bryggers og et badeværelse.

Begge boliger er lyse og indbydende og en fælles entré giver adgang til begge lejligheder - den ene lejlighed er placeret i stueplan og den anden på førstesalen.

Boligen i stueplan er indrettet med et funktionelt køkken-alrum, en rummelig stue med brændeovn og et godt soveværelse. Hertil kommer et bryggers og et pænt badeværelse med badekar.

Boligen på førstesalen byder ligeledes på en stue med brændeovn og et køkken-alrum. Derudover får du to regulære soveværelser og et stort, lyst badeværelse.

Udelivet kan leves i den ugenerede have, der blandt andet er anlagt med en solrig fliseterrasse og en græsplæne, hvor der er masser af plads til leg og spil.

Osted er en aktiv by med mange gode tilbud for både store og små. Fra adressen er der kort afstand til skole, dagsinstitution og indkøb, og derudover finder du i byen også et aktivt foreningsliv og et varieret udvalg af fritidsaktiviteter.

Lyder dette som stedet, hvor du kan indfri dine boligdrømme? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning allerede i dag!

Se alle 25 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med