Villa

Kløvervej 7

2800 Kongens Lyngby
Kontantpris12.995.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter6.920 kr.
Boligareal176 m²
Grundareal646 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeD
Åbent hus om 5 dage21. juli 2024 • 09:00 - 09:20
LokalBolig Lyngby/ Virum ApS

Charmerende, istandsat villa i Lyngby

Centralt i Lyngby på en rolig vej et stenkast fra Engelsborgskolen, ligger denne stilfulde villa, der nænsomt er renoveret med respekt for den oprindelige stil. Huset er i en liga for sig og henvender sig til den kræsne køber, der søger et indflytningsklart hus i rolige omgivelser tæt på skole og Lyngby centrum. Ved ankomst til huset bydes man velkommen af en åben hall med direkte adgang til husets køkken. Stueetagen er husets hjerte med en stor stue med sildebensparket en suite med et stort åbent køkken, der blandt andet rummer et snedkerkøkken og spiseplads til både hverdag og fest. Køkkenet er opdateret i 2019 med et stort snedkerkøkken i røget eg fra Original Interior, Bora kogeplade med integreret emfang og en Quooker. Stuen indeholder flere hyggekroge og indbyder til afslapning foran den åbne pejs på kolde dage. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Kløvervej 7, 2800, Kongens Lyngby
Billede af 1. sal fra Kløvervej 7, 2800, Kongens Lyngby
Billede af kælder fra Kløvervej 7, 2800, Kongens Lyngby

Mere om boligen

Fra stuen er der udgang til et lyst og rummeligt orangeri med lysindfald fra alle sider, der forlænger sommersæsonen både forår og efterår. I stueetagen er der ligeledes et nyere gæstetoilet.


Stueetagen

Ved ankomst til huset bydes man velkommen af en åben hall med direkte adgang til husets køkken. Stueetagen er husets hjerte med en stor stue med sildebensparket en suite med et stort åbent køkken, der blandt andet rummer et snedkerkøkken og spiseplads til både hverdag og fest. Køkkenet er opdateret i 2019 med et stort snedkerkøkken i røget eg fra Original Interior, Bora kogeplade med integreret emfang og en Quooker. Stuen indeholder flere hyggekroge og indbyder til afslapning foran den åbne pejs på kolde dage. Fra stuen er der udgang til et lyst og rummeligt orangeri med lysindfald fra alle sider, der forlænger sommersæsonen både forår og efterår. I stueetagen er der ligeledes et nyere gæstetoilet.

Soveafsnittet og kælderen

Fra hallen er der en trappe til førstesalen, hvor soveafsnittet findes. De tre værelser heroppe er indretningsvenlige, og fra det ene værelse er der udgang til en altan. På etagen er der også et lækkert badeværelse. I får glæde af en rummelig kælder med et istandsat badeværelse, et bryggers, to disponible rum samt en integreret garage.

Privat baghave

På husets rummelige førstesal findes et stort lyst soveværelse med fransk altan og to rummelige og indretningsvenlige værelser – det ene med udgang til sydøst vendt altan. Huset største badeværelse med toilet, brus og badekar fremstår stilfuldt indrettet med klassisk sanitet fra Burlington. Kælderen er fuldt integreret med resten af boligen og er en oplagt teenageafdeling. Her er nyere parketgulv i gang og det store rummelige værelse med indbyggede skabe. Der er nyt toilet og bad fra 2019 samt et vaskerum med vaskesøjle og skabsplads. Kælderen indeholder desuden et større disponibelt rum samt en integreret garage. Husets have er helt lukket og ugeneret. Gårdhaven på sydsiden er indrettet i japansk stil med et bassin omkranset af små træer. I haven er ligeledes en syd-østvendt græsplæne med plads til leg og hygge samt endnu en terrasse, der indbyder til bålhygge på lune aftener. Haven en er skøn grøn oase med masser af små kroge.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Lyngby/Virum
KontaktLokalBolig Lyngby/VirumEngelsborgvej 48 , 2800 Lyngby
43 58 23 33

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 18-X0002145

Økonomi

Kontantpris12.995.000 kr.
Udbetaling650.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.920 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift74.116 kr.
Netto ekskl. ejerudgift59.847 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal176 m²
Grundareal646 m²
Kælderareal95 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager3
Byggeår1934
EnergimærkeD
Billede af set fra haven fra Kløvervej 7, 2800, Kongens Lyngby
Billede af set fra haven fra Kløvervej 7, 2800, Kongens Lyngby
Billede af udestue fra Kløvervej 7, 2800, Kongens Lyngby
Billede af spisestue fra Kløvervej 7, 2800, Kongens Lyngby
Billede af spisestue fra Kløvervej 7, 2800, Kongens Lyngby
Billede af spisestue fra Kløvervej 7, 2800, Kongens Lyngby

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen