Kontantpris

Tjek boliglån

2.138.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.449,-
Boligareal
170m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000101

Vonsildvej 134, 6000 Kolding

Hus med plads til den store familie nær Vonsild

Dette hus har mange forcer, og med nøgleord som fem værelser, to badeværelser og et rummeligt opholdsmiljø får I skønne rammer her.

Læs mere om Vonsildvej 134
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Kolding ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Vonsildvej 134

Læg dertil en bekvem beliggenhed nær hverdagens gøremål i Vonsild, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet.

På Vonsildvej 134 møder I den renoverede ejendom fra 1973, der præsenterer sig med en gul facade og et stråtag. Hertil hører også en stor garage med masser af plads.

Husets trumfkort er den åbne forbindelse mellem stue og køkken-alrum, der skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes blot af de sprossede vinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind. Køkkenet er udstyret med en praktisk kogeø, rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, heriblandt en ovn i arbejdsvenlig højde, så I får gode rammer til madlavningen.

Stueplanet rummer også to værelser, hvoraf det ene har skydedørsskab og adgang til eget badeværelse. Videre får I endnu et badeværelse, der ligesom det forrige har brus og hvidt inventar. Endelig er der en gang, hvorfra I føres videre til en udestue og et stort disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder.

På førstesalen er der en repos, som åbner op til et rummeligt gæstetoilet og tre værelser, hvor den ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge.
Med i alt fem værelser får I således mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som bliver et naturligt omdrejningspunkt i sommerhalvåret.

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I både skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og bus inden for en radius af omtrent halvanden kilometer. Afslutningsvis får I hurtig adgang til bus og motorvej, mens køreturen til Kolding Centrum kan klares på under 10 minutter.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: