Kontantpris

3.650.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.087,-
Boligareal
180m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000073

Thors Ager 34, 6000 Kolding

Flot nyopført vinkelvilla fra Milton Huse

Nu opfører Milton Huse denne spændende villa i børnevenlig udstykning i Dalby. Huset er et flot multifunktionelt vinkelhus opført i flotte blødstrøgne mursten, sorte betontagsten, opmurede gavle uden udhæng, 3-lags ruder fra Rationel Aura Plus og...

Læs mere om Thors Ager 34

Mere om Thors Ager 34

...

matchende sorte arkitekttagrender. Huset har en stor integreret dobbelt garage med plads til både værktøj, cykler og biler.

Huset har en optimal planløsning med plads til hele familien. Huset har 3 gode værelser, soveværelse med eget toilet⁄bad, køkken⁄alrum med fint depotrum og stue, bryggers. Huset er opdelt i en børne- og forældreafdeling, som er adskilt af husets hjerte; det store lyse køkken⁄alrum. Der er hvide gipslofter i hele huset og i køkken⁄alrummet er der skrålofter med akustikfelter.

Det giver en god rumfornemmelse af lys og luft. Derudover laves der 60*60 klinker i boligen samt flotte laminat eg gulve.

Boligen opføres i udstykning med vægt på grønne områder og respekt for det eksisterende landsbymiljø. Dalby har en af koldings mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier, og den velfungernede skole og idrætsforening ligger i cykelafstand. Huset er med varmegenindvindingsanlæg som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med fjernvarme og husets energiklasse er BR2018.

Området

Lignende boliger