Kontantpris

Tjek boliglån

3.895.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.087,-
Boligareal
180m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000073

Thors Ager 34, 6000 Kolding

Flot nyopført vinkelvilla fra Milton Huse

Nu opfører Milton Huse denne spændende villa i børnevenlig udstykning i Dalby. Huset er et flot multifunktionelt vinkelhus opført i flotte blødstrøgne mursten, sorte betontagsten, opmurede gavle uden udhæng, 3-lags ruder fra Rationel Aura Plus og...

Læs mere om Thors Ager 34
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Kolding ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Thors Ager 34

matchende sorte arkitekttagrender. Huset har en stor integreret dobbelt garage med plads til både værktøj, cykler og biler.

Huset har en optimal planløsning med plads til hele familien. Huset har 3 gode værelser, soveværelse med eget toilet⁄bad, køkken⁄alrum med fint depotrum og stue, bryggers. Huset er opdelt i en børne- og forældreafdeling, som er adskilt af husets hjerte; det store lyse køkken⁄alrum. Der er hvide gipslofter i hele huset og i køkken⁄alrummet er der skrålofter med akustikfelter. Det giver en god rumfornemmelse af lys og luft. Derudover laves der 60*60 klinker i boligen samt flotte laminat eg gulve.

Boligen opføres i udstykning med vægt på grønne områder og respekt for det eksisterende landsbymiljø. Dalby har en af koldings mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier, og den velfungernede skole og idrætsforening ligger i cykelafstand. Huset er med varmegenindvindingsanlæg som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med fjernvarme og husets energiklasse er BR2018.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: