Kontantpris

Tjek boliglån

4.950.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.948,-
Boligareal
122m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-000084

Stranden 48, 6000 Kolding

Egen strandgrund

Kan du forestille dig noget bedre end hver dag at stå op til en enestående udsigt udover Kolding Fjord? Hvilken fryd vil det ikke være at træde udenfor og mærke den blide vind strejfe kinden.

Læs mere om Stranden 48
Giv et bud på boligen

LokalBolig Kolding ApS

Mere om Stranden 48

Dette er kun en del af det, du kan se frem i denne dejlige villa i Rebæk ved Kolding, der ligger i et fantastisk område tæt på byens faciliteter. Beliggenheden er yderst unik, da du overfor huset har en privat grund ved stranden.

Det tager blot få øjeblikke at spadsere ned til grunden og tage en afkølende svømmetur, hvorefter du kan sætte dig ved det henrivende anneks med en nybrygget kop kaffe og betragte vuet udover havets vuggende bølger. Alt ånder fred og ro her i din lille oase, hvor du kan følge det brusende hav og de skiftende årstider fra det spæde forår til de frostklare vinterdage.

Efter at have parkeret bilen i carporten, går du ind i den røde murstensvilla, der fra de fleste rum har en vidunderlig udsigt til vandet.

Mens du bevæger dig rundt, vil du bemærke et sublimt lysindfald fra de mange vinduespartier, og det forskudte plan, som huset har. Det kommer især til udtryk i de lyse stuer, der giver plads til både en spiseafdeling til middage med familien og en blød sofa, du kan hygge dig i om aftenen. Huset har et hvidt vinkelkøkken, du kan udfolde dine kulinariske kundskaber i, mens du nyder et godt glas rødvin. Du møder også et praktisk bryggers og to skønne værelser, der deles om et badeværelse med gulvarme til de morgenkolde fødder. Boligen fuldendes med en dejlig udestue, der giver perfekte betingelser til eftermiddagshyggen med hjemmebagte boller, hvis ikke de skal nydes udenfor på det afslappende terrasseområde.

Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: