Kontantpris

Tjek boliglån

5.525.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.124,-
Boligareal
187m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000087

Stranden 22, 6000 Kolding

Totalrenoveret villa med udsigt til Kolding Fjord

Denne villa har mange forcer - og med nøgleord som fire værelser, to badeværelser og en betagende udsigt til Kolding Fjord henover TOTALT FREDET AREALER får familielivet fortrinlige rammer i Rebæk.

Læs mere om Stranden 22
Giv et bud på boligen

LokalBolig Kolding ApS

Mere om Stranden 22

...

I et roligt område møder I den renoverede ejendom , hvis vandskurede murstensfacade komplementeres af et sort tag. Huset har gennemgået en totalrenovering i 2005, heriblandt med nye badeværelser samt nyt køkken, tag, el og vvs, ligesom der er gulvvarme og loftspots i størstedelen af hjemmet.

I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads. Husets trumfkort er den åbne forbindelse mellem stue og køkken-alrum, der skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes blot af det smukke trægulv og de store vinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind og hvorfora udsigten kan nydes.

Det herlige køkken-alrum samler familien om madlavning og samvær. Køkkenet fremtræder med elementer i valnøddetræ.

Det er udstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, heriblandt en Miele-opvaskemaskine fra 2019 og en AEG-ovn i arbejdsvenlig højde, så I får optimale rammer til madlavningen.

De fire værelser byder på mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der to badeværelser, som har bruseniche og hvidt skabsmodul toppet med en nistret bordplade, hvilket danner en rød tråd gennem indretningen. Afslutningsvis får I et bryggers med separat indgang og plads til vaskefaciliteter i ergonomisk højde.

Endelig kan I se frem til en velholdt have med flere dejlige terrasser hvoraf to er delvist overdækket, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde middagen. Herude understreges den naturskønne beliggenhed af en uhindret udsigt over fjorden og grønne marker.

I hverdagen finder I skole, daginstitution og indkøb indenfor en radius af halvanden kilometer, mens køreturen til Kolding centrum kan klares på fem minutter. Afslutningsvis er der nem adgang til bus, togstation og motorvej, hvis I skal videre ud i landet.

Kom og oplev boligen!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: