Kontantpris

Tjek boliglån

7.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.275,-
Boligareal
181m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-000113

Stranden 18, 6000 Kolding

Arkitektegnet villa med udsigt til Kolding Fjord

BEMÆRK: Materialegården for an huset forsvinder inden nytår 2019 - anvendes ifbm vejprojekt i området.
I Kolding venter denne nybyggede villa fra 2007, der ovenikøbet er arkitekttegnet og har en formidabel udsigt til Kolding Fjord.

Læs mere om Stranden 18
Giv et bud på boligen

LokalBolig Kolding ApS

Mere om Stranden 18

Jeres nye hjem er omtrent tre kilometer fra bymidten, og I får ikke langt til pasningstilbud, skole og indkøb. Derudover bosætter I jer nær smukke naturområder og selvfølgelig vandkanten, hvor det er muligt at have en båd liggende, ligesom der er en strand med badebro.

Ejendommen er opført på en let skrånende grund, hvilket betyder, at I får fornøjelsen af en bolig i stueplan samt en høj underetage med integreret dobbelt garage. Hele huset er tegnet med ønsket om at inkorporere det martime udtryk, ude såvel som inde - sågar med vandudsigt fra nærmest alle rum.

Alt er opført i gedigne materialer med Troldtekt-akustiklofter samt mahogni døre,- vinduesrammer,- garageporte og svalegang. Samtidig er de mørkbejdsede køkkenelementerne og badeværelsesmøblerne specialfremstillet til huset. Kort fortalt, har dette hjem en toneangivende indretning, et indbydende udtryk og gulvvarme overalt - selv i garagen.

Indenfor møder I hele 340 etagemeter, hvoraf underetagen udgør de 159 m2 med 22 m2 godkendt til beboelse. I træder ind over dørtærsklen i underetagen, der leder videre til garagen, et multirum, et disponibelt rum, et værelse og et brusebadeværelse med vaskefaciliteter.

Stueplan gemmer på yderligere tre værelser - det ene med eget badeværelse med spabad og en muret bruseniche. Det sidste brusebadeværelse er placeret ved siden af bryggerset. Resten af etagen er dedikeret til det åbne opholdsmiljø med integreret stue og køkken-alrum med loft til kip og brændeovn. Det skønne køkken med de mørke kompositbordplader er en perfekt kontrast til lysindfaldet og de lyse klinkegulve.

Fra opholdsmiljøet åbner I døren ud til altanen og svalegangen, der omkranser huset med unik udsigt til vandet. I kan også nyde solen på fliseterrassen i den lukkede baghave med en græsplæne.

Book en fremvisning.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: