Kontantpris

Tjek boliglån

1.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.789,-
Boligareal
142m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000082

Solvej 2A, 6000 Kolding

Skøn bynær villa i meget roligt kvarter

Er I på udkig efter en familievenlig bolig i roligt kvarter, men med en bynær beliggenhed i Kolding? Så er denne solide rødstensvilla sikkert noget for jer.

Læs mere om Solvej 2A
Giv et bud på boligen
Mægler Lasse Røndbjerg. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Solvej 2A

Ejendommen fra 1954 breder sig over halvandet plan samt en kælder med egen indgang, mens I udenfor kan se frem til en flot og ugeneret have, hvor I kan nyde sommerhalvåret.

Stueplanet indeholder et nydeligt køkken-alrum, som prydes af et aflangt køkkenbord med fine skabsløsninger. Alrummet får I snildt etableret med et hyggeligt spiseafsnit, mens den store og tilstødende stue præsenterer sig særligt charmerende. Her er utrolig lyst takket været de brede vinduespartier mod syd, ligesom I kan forvente en meget behagelig atmosfære.

Fortsætter I til førstesalen, møder I tre rigtig gode soveværelser og et badeværelse med badekar. Nederst i boligen, har I et ekstra badeværelse, et vaskerum samt tre disponible rum til jeres rådighed.

I skal særligt glæde jer til at opleve den smukke grund, der byder på to dejlige terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Haven sørger endvidere for masser af grøn beplantning og en græsplæne i flere niveauer. Til ejendommen hører desuden en garage.

Med adresse på Solvej 2A kommer hverdagen til at glide let med under én kilometer til både pasningstilbud, Aalykkeskolen samt indkøb. På tilsvarende vis findes naturskønne områder såsom Slotssøen og Legeparken lige i nærheden, mens I let kan cykle ind til centrums mange herligheder. Endelig er Kolding Stadion, Slotssøbadet og idrætsfaciliteter inden for bekvem cykelafstand.

Lyder dette hjem som noget for jer? Ring i dag for at høre mere eller for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: