Kontantpris

Tjek boliglån

2.475.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.647,-
Boligareal
145m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000164

Skellet 5, 6000 Kolding

Lys og rummelig villa med udsigt til Kolding Fjord

I Tveds fredelige omgivelser ligger denne spændende villa i to etager, der scorer topkarakter på følgende parametre: en veludført planløsning, masser af lys og en fantastisk udsigt over Kolding Fjord. Her får I et rummeligt og velholdt hjem med indbydende opholdsrum og tre værelser. Ydermere kan I se frem til et skønt udemiljø, der byder på et grønt åndehul med lækre terrasser, og så er beliggenheden ganske optimal nær by og smuk natur. Velkommen til Skellet 5!

Mægler Bjørn Rosendahl Skalkam. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Flere forbedringer

En række istandsættelser har sørget for, at I overtager et hjem, der byder på moderne komfort og gode løsninger såvel inde som ude. I bliver eksempelvis beriget med et nyt køkken og gulve i værelserne og vaskerummet fra 2016. Ejendommen fik isoleret facaden, udskiftet taget og en ny eltavle i 2017, mens samme år også bød på en nyanlagt terrasse. Derudover er hegnet i lærketræ fra 2018, hvor der også blev installeret ny VVS med et Termix VVX-fjernvarmeunit. Endelig er den fjernbetjente garageport fra 2019.

Lyse og indbydende opholdsrum

Hjemmets hjerte er utvivlsomt opholdsmiljøet med køkken og stue i åben forbindelse, hvor jeres blik vil falde på det rige lysindfald samt den forrygende udsigt til fjorden fra de store vinduespartier. Livretterne tilberedes i køkkenets stilrene rammer med hvide, grebsfrie elementer og en smart ø, mens aftenafslapningen foregår foran brændeovnen i den indretningsvenlige stue. Udsynet til Kolding Fjord får I desuden endnu tættere på, når I træder ud på den delvist overdækkede terrasse med markise.

Plads til hele familien

Den veludførte planløsning har banet vejen for en soveafdeling i underetagen med i alt tre værelser, der ligger side om side. I samme etage finder I også badeværelset, der er særligt komfortabelt med et kar og en glasafskærmet bruseniche. Boligen rummer endvidere et gæstetoilet, et praktisk bryggers og et godt, disponibelt rum. Det er desuden værd at nævne, at der er gulvvarme på badeværelset, hvilket også gør sig gældende for gangen på både øverste og nederste etage.

Film

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 15
Billede nummer 25
Billede nummer 30
Billede nummer 35
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 31
Billede nummer 36
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 27
Billede nummer 37
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 33
Billede nummer 4
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29
Billede nummer 34
Billede nummer 39

Interaktiv tur

Plantegninger

Stueplan

Området

Skellet 5, 6000 Kolding

Tæt på vand og by

I kommer til at bo på en lukket vej i et familievenligt område. Et øjebliks gang leder jer til nærmeste dagligvarebutik, daginstitution og busforbindelser, mens turen til de nærliggende skoler tilbagelægges efter omtrent ti minutter på cyklen via gode stisystemer. På tilsvarende vis når I centrums rige udbud af butikker, caféer og spisesteder, og så er I tæt ved Geografisk Have, der frister til afslappende gåture i fritiden.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: