Kontantpris

Tjek boliglån

1.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.346,-
Boligareal
190m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-000107

Nr. Bjertvej 97, 6000 Kolding

Murstensvilla med masser af plads

Denne skønne villa fra 1934 ligger i landlige omgivelser i Nørre Bjert under seks kilometer fra Kolding. Her får I en istandsat bolig, hvis halvandet plan breder sig over hele 190 kvadratmeter og en god planløsning.

Læs mere om Nr. Bjertvej 97
Giv et bud på boligen

LokalBolig Kolding ApS

Mere om Nr. Bjertvej 97

Tilmed får I en dejlig, ugeneret baghave, og med kort afstand til hverdagens fornødenheder er dette et ideelt hjem for børnefamilien.

I indkørslen op til murstensejendommen ligger der granitskærver, og for enden af den lange indkørsel er der en carport. I træder indenfor i en flot hall, hvor en trævinkeltrappe leder jer op på førstesalens rummelige repos, der byder på store skydedørsskabe. Herfra kan I gå ind i fire gode værelser, hvor der i det ene står yderligere et indbygget skab. I finder ligeledes et renoveret toilet fra 2000, og stueplan byder på et lyst badeværelse med en fin træbordplade, som er istandsat samme år.

På denne etage har I desuden adgang til et tosidet køkken fra 2008 med en glaskeramisk kogeplade, som ligger i åben forbindelse med to stuer, som er adskilt af en dobbeltdør. Foruden et stort bryggers med vaskefaciliteter får I slutteligt en kælder med tre disponible rum, som primært har været brugt til opbevaring.

Udenfor breder der sig en dejlig, ugeneret have med en stenterrasse, en træterrasse og en havestue med store vinduespartier og en stenbelægning. I haven udfolder der sig en stor græsplæne, som brydes af højbede og blomsterbede med asalier og rhododendron. På den anden side af hækken græsser der heste, og under 500 meter fra adressen når I daginstitution, busstoppestedet og supermarkedet. Både skoven, Lyshøjskolen og vandet er i cykelafstand, og I kommer hurtigt på motorvejen.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: