Kontantpris

Tjek boliglån

1.745.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.343,-
Boligareal
116m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000034

Langagervej 52, 6000 Kolding

Indbydende etplansvilla i Seest

På en rolig og børnevenlig beliggenhed i Seest møder I denne indbydende etplansvilla. De løbende moderniseringer er tydeligt fremtrædende, og med en god kombination mellem en fordelagtig indretning og en skøn placering er hjemmet en oplagt...

Læs mere om Langagervej 52
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Kolding ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Langagervej 52

mulighed for familien.

Ejendommen breder sig over 116 m2 med tre værelser og en stue. Det gennemgående tema er uden tvivl lyset, som toner frem i alle rum. Udenfor står der en garage i samme veludførte form som selve huset - hvid facade og sort sokkel.

Vindfanget leder til entréen, som dernæst fører direkte frem til en fordelingsgang, og det er fra denne, at I har indgang til alle tre værelser. Værelserne egner sig til såvel små børn som teenageren, mens ét især er ideelt som forældreværelse med en bred skabsvæg. Der er også mulighed for at arrangere med kontor på det mindste værelse. I får endvidere glæde af et praktisk bryggers samt et nydeligt brusebadeværelse med en matteret glasafskærmning til brusenichen.

Bryggerset ligger i forbindelse med køkkenet, så I har let tilgang til lidt ekstra råderum i hverdagen. Selve køkkenet er funktionelt indrettet med et ovenlysvindue, en ovn i ergonomisk arbejdshøjde og plads til en spisekrog. Endelig mangler blot stuen. Herinde er der et nydeligt gulv og et stort, sydvendt vinduesparti. Rummet inddeles tilmed naturligt til spisning og hygge.

Haven er perfekt til familien med børn. Den 944 m2 grund giver rigeligt af græsplæne til leg, og her er ovenikøbet mulighed for at plante frugttræer eller urtebede. Træterrassen ligger godt i solen, og i forbindelse med garagen får I en afskærmet og overdækket terrasse.

Kvarteret byder på et grønt område samt stisystemer. I er tæt på naturen, og I får nem adgang til Kolding Centrum og indkøbsmuligheder.
Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: