Kontantpris

Tjek boliglån

1.835.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.904,-
Boligareal
127m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-000071

Junghansvej 2, 6000 Kolding

Flot renoveret villa med god, central placering.

På en central adresse i det attraktive Kolding Syd udbydes nu denne stilfulde og helt indflytningsklare villa, der blandt andet rummer tre regulære værelser samt en dejlig opholdssektion.

Læs mere om Junghansvej 2
Giv et bud på boligen
Mægler Gert Rosendahl. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Junghansvej 2

Huset blev i 2010-2012 gennemrenoveret, og overalt står det med et lyst og gennemført minimalistisk udtryk samt med toplækre materialer af højeste kvalitet. Udenfor venter jer en lukket og nemt holdt have med terrassearealer, der får sol det meste af dagen. Her er desuden rigeligt med plads til fodboldmål og trampolin eller noget helt tredje.

Med adresse på Junghansvej 2 kommer I til at bo tæt på alt det, der gør hverdagen let og overkommelig. Nærmeste daginstitution ligger eksempelvis blot 200 meter fra ejendommen, og I skal kun gå omkring 400 meter for at nå skole og idrætsfaciliteter. Der er også gåafstand til den lokale Netto, og små 150 meter fra matriklen kan I stige på bussen.

Selve villaen præsenterer sig nydeligt med hvid, muret facade og sort cementstenstag, og indenfor fortsætter den gode stil. Her er der glatte, hvide vægge, pæne trægulve og lyst, grebsfrit inventar, som tilsammen skaber et flot og fuldendt helhedsindtryk. Boligen rummer sammenlagt 127 m2, som er fordelt på et stueplan og en førstesal, og i tillæg hertil får I en lille kælder. De to af villaens tre værelser er placeret på den øvre etage sammen med en god repos og et disponibelt rum, der oplagt kan anvendes som walk-in-closet eller legerum. Denne fordeling af værelser gør det muligt at lave en separat afdeling til ungerne heroppe. Værelse nummer tre, der er placeret i stueplan, egner sig da også perfekt som forældresoveværelse, for her er en bred skabsvæg samt direkte udgang til en lækker terrasse. Her kunne også indrettes TV-stue eller kontor. I stueplan får I også et nyere badeværelse og et nyere, stilfuldt køkken samt en entré og en fin, lys stue. Kælderen kan I oplagt benytte som vaskerum.

Har I lyst til at vide mere om denne flotte og velbeliggende villa? Så ring og hør nærmere allerede i dag!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: