Kontantpris

Tjek boliglån

1.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.079,-
Boligareal
83m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000031

Irisvej 4, 6000 Kolding

Fin villa med renoveret underetage i Kolding

På Irisvej 4 i et roligt kvarter i Koldings sydlige bydel bliver I mødt af denne flotte villa, der udover et hævet stueplan byder på utrolig gode bonuskvadratmeter i den høje og renoverede underetage hvor der er 2,35 meter til loftet.

Læs mere om Irisvej 4
Giv et bud på boligen

LokalBolig Kolding ApS

Mere om Irisvej 4

I får i alt 166 etagemeter, og dertil kommer en dejlig have og en skøn beliggenhed.

Ejendommen er opført i 1956 og ved ankomst til adressen kan bilen parkeres i den stenbelagte indkørsel. I løbet af de seneste år er underetagen blevet flot istandsat med blandt andet nye gulve og isolering, og I træder over dørtærsklen til et hjem, som generelt præsenterer sig i nydelig stand.

Dagligdagsrutinerne får ideelle betingelser i køkken-alrummet, hvor I kan indrette en rummelig spiseplads på den anden side af halvmuren. Her kan der endda opstilles to barstole, og på vinkelkøkkenets stenbordplade er der masser af albuerum. Det gavmilde vinduesparti tilfører et lækkert, naturligt lys, og dette karakteriserer ligeledes stuen, som I kommer ind i fra alrummet.

Herinde kan I etablere et blødt sofaarrangement, og om sommeren åbnes døren ud til terrassen.

Fra alrummet giver en dobbeltdør desuden adgang til det første værelse, og fra entréen har I indgang til endnu et værelse og et pænt badeværelse. Underetagen gemmer på yderligere et badeværelse samt et vaskerum, og de fire disponible rum synes virkelig at udvide boligarealet.

Bag huset udfolder haven sig med en terrasse, et drivhus og en legevenlig græsplæne, og i området er der mange stisystemer og kort afstand til det meste. I når hurtigt marinaen, fjorden og skoven, og også bymidten er en blot en kort cykeltur væk. Busstoppested, daginstitution og indkøb finder I indenfor én kilometer fra adressen.

Er det jeres nye hjem? Så ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: