Boligareal
155m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000099

Goldbækparken 81, 6000 Kolding

Lavenergihus i smukke omgivelser i Dalby

Nu har I muligheden for at overtage dette moderne lavenergihus fra 2010, som ligger i Dalbys smukke omgivelser. Ejendommen i ét plan byder på lyse rammer samt en velindrettet planløsning, der passer perfekt til børnefamiliens behov, mens I udenfor...

Læs mere om Goldbækparken 81
Mægler LokalBolig Kolding ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Goldbækparken 81

får fornøjelsen af en dejlig, lukket have.

I får et stemningsfuldt hjem uden spildplads, hvor der hersker en utrolig behagelig atmosfære overalt. Foruden gulvvarme i hele huset er det værd at nævne, at boligen også er udstyret med et Nilan VP18 med aktiv varmegenvinding.

Inden døre skal I særligt glæde jer til at opleve det store opholdsrum med loft til kip. Her integreres køkken-alrummet og stuen fuldt ud, hvilket skaber et socialt og indbydende miljø, samtidigt med at de store vinduespartier gavmildt trækker daglyset ind. Køkkenet tager sig godt ud med hvide, grebsfri fronter og egetræsbordplade, der matcher gulvet i alrummet og stuen. Opholdsrummet er adskilt med en halvmur, så I snildt kan etablere et hyggeligt spiseafsnit og et komfortabelt sofahjørne hver for sig. Fra den indretningsvenlige stue har I adgang til et særskilt forældreværelse med kiploft og eget badeværelse, mens børneafsnittet udgøres af tre værelser samlet omkring et badeværelse og et velfungerende bryggers.

Udenfor venter jer en nydelig anlagt have med to lækre og solrige terrasseområder samt en legevenlig græsplæne. Boligen har desuden en carport med tilhørende udhus samt et redskabsskur.

I kommer til at bo i et børnevenligt område med stisystem til Dalby Skole og kort afstand til pasningstilbud, indkøb, strand og Kolding midtby. Prikken over i’et er det charmerende nærområde med fugleliv samt mulighed for spadsereture langs søerne og kig ud over det åbne herregårdslandskab.

Skal I bo her? Ring i dag for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: