Kontantpris

Tjek boliglån

1.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.079,-
Boligareal
86m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000047

Erik Glippings Vej 4, 6000 Kolding

Villa med idyllisk have og god garage i Kolding

I et stille område i det sydlige Kolding ligger denne spændende villa i halvandet plan, der tilbyder et væld af indretningsmuligheder og kan appellere til børnefamilien såvel som parret eller senioren.

Læs mere om Erik Glippings Vej 4
Giv et bud på boligen
Mægler Gert Rosendahl. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Erik Glippings Vej 4

Tilmed kan I glæde jer til en fortryllende og fint beplantet have med terrasse samt en isoleret garage med mange anvendelsesmuligheder.

Flytter I hertil, vil I være tæt på både fjorden, naturen og byen - og ikke mindst skolen, hvortil der er en sikker vej. Med den attraktive beliggenhed kan alle hverdagsærinder klares inde for ganske kort afstand. Fakta er blot 300 meter væk, mens der ikke er meget længere til daginstitution. Kolding centrum er inden for to kilometer, mens løbeskoene kan luftes i de grønne omgivelser i Geografisk Have.

Haven er et helt kapitel for sig, og når den står i fuld flor, er den i særhed smuk at nyde. Her er fine hortensiaer, buksbom, en stor troldhassel og et dejligt drivhus med en vinranke, som producerer mindst 100 klaser med de mest fantastiske druer. Endvidere er terrassen flot omkranset af et dekorativt stengærde med natursten. Den overdækkede terrasse tæller hele 35 m2 og er ideel til festlige stunder, ligesom den skaber forbindelse mellem huset og det anvendelige, disponible rum i garagen med egen indgang.

I det velholdte hus møder I en lys vinkelstue i åben forbindelse med køkkenet, der har en praktisk form og godt med plads til alle køkkenremedierne. Stueplan afrundes med et moderne badeværelse med bruseniche. På førstesal venter et rummeligt værelse med masser af indretningsløsninger.

Kan I se potentialet? Bestil en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: