Kontantpris

1.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.331,-
Boligareal
93m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-000121

Eliassensvej 23, 6000 Kolding

Kom med et bud - mulighed for hurtig overtagelse!

Er I på udkig efter en bolig, der forener en oprindelig charme med en moderne komfort og et stilrent udtryk? Hvis I samtidig drømmer om en skøn beliggenhed, så er I kommet til det rette sted.

Læs mere om Eliassensvej 23

Mere om Eliassensvej 23

Her får I en fantastisk rødstensvilla i Kolding med kort gåafstand til skole, daginstitution og handlemuligheder. Desuden finder I smukke skovarealer i nærområdet, og I kan cykle til midtbyen på blot ti minutter.

Den klassiske ejendom er løbende vedligeholdt, og står flot med rødt tegltag og hvide dannebrogsvinduer. En flisesti leder jer forbi forhaven og til enten garagen, der har plads til både bil, værksted og opbevaring, eller til trappen, som fører jer til hovedindgangen.

Indenfor mødes I af et hjem med en unik, velbevaret sjæl. Gennemgående er materialevalget holdt i lyse farver, hvorfor boligen har en indbydende udstråling. Fra entréen kan I tilgå førstesalen, der samler to værelser omkring et badeværelse med gulvvarme.

I kælderen finder I endnu et badeværelse, dette ligeledes med gulvvarme, som også en stor del af kælderen har, hvorfor den holdes tør og anvendelig. Hernede er desuden et vaske- og tørrerum samt to disponible rum.

Stueetagen udgøres af et fælles opholdsmiljø, der forener et køkken med en fantastisk stue og en enestående udestue. Svane-køkkenet udgøres af stilrene, hvide elementer, hvortil en massiv træbordplade og sort glasmosaik på væggene skaber kant. Her er desuden en pyrolyseovn, og rummet bindes åbent sammen med stuen over en halvmur. I stuen breder et massivt trægulv sig og stemningen toppes af med en rustik brændeovn. Den lyse udestue byder på en skøn udsigt over den vidunderlige have, der har en stor græsplæne og flere gamle træer. Ved huset er der desuden en stor træterrasse, og i bunden af haven finder I en rund, fritliggende fliseterrasse, der hyggeligt indrammes af en hæk.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger