Kontantpris

Tjek boliglån

1.895.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.432,-
Boligareal
130m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000108

Brennerpasset 122, 6000 Kolding

Udsigtsvilla med attraktiv beliggenhed i Alpedalen

I det smukke naturområde ved Alpedalen i Kolding møder I denne velindrettede familievilla med en storslået udsigt. Boligen har tre værelser, to badeværelser samt en attraktiv beliggenhed med nem adgang til Kolding midtby, mens Storcentret heller...

Læs mere om Brennerpasset 122
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Kolding ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Brennerpasset 122

ikke er langt væk – velkommen til Brennerpasset 122.
Jeres nye bolig præsenterer sig som en halvandet plans villa med en god indretning og en naturskøn udsigt, der aldrig stopper med at imponere. I stueplan finder I et smart køkken med hvide fronter toppet af en mørk bordplade og et velplaceret vindue med et fortryllende vue. Alrummet fremstår lyst og indbydende med et stort glasparti, der også giver udgang til haven. Etagen har desuden to værelser, et pænt brusebadeværelse samt et praktisk indrettet bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Trumfkortet er stuen på førstesalen, hvor et stort gavlvindue giver jer mulighed for at nyde Alpedalens bakkede natur både fra stuen, men også fra altanen, som i hurtigt kan træde ud på. Der gemmer sig yderligere et værelse og endnu et brusebadeværelse heroppe. Det er også værd at nævne, at der i 2011 blev skiftet vinduer i boligen.

Udenfor venter jeres egen private, grønne oase, der synes at gå i et med de eventyrlige omgivelser, og flere solkroge bidrager til jeres komfort. Her er også en velanlagt køkkenhave med velsmagende fristelser, og foran huset finder I en carport.

I kommer til at bo på en rolig villavej i et populært område, hvis placering sørger for, at I har nem adgang til alt, hvad Kolding har at byde på. Det lige fra butikker til Slotssøbadet eller de smukke omgivelser ved Koldinghus, mens I heller ikke har langt til hverken skole eller daginstitution.

Er det jeres boligdrøm? Book en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: