Kontantpris

Tjek boliglån

1.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.678,-
Boligareal
117m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-000030

Bramdrupvej 15, 6000 Kolding

Centralt beliggende i Bramdrupdam

Her får I et charmerende og anderledes hus på 117 m2 i Bramdrupdam ved Kolding. I bor centralt med få minutters gang til Bramdrup Skole og daginstitution.

Læs mere om Bramdrupvej 15
Giv et bud på boligen

LokalBolig Kolding ApS

Mere om Bramdrupvej 15

Indenfor en radius af blot én kilometer finder I idrætshal, offentlig transport, indkøbsmuligheder og tilkørslen til motorvejen, som fører jer videre ud i landet. Trænger I til frisk luft, er Kolding Skov lige i nærheden, og der er heller ikke langt til en forfriskende dukkert enten ved kysten eller i Slotssøbadet.

Huset er opført i mursten i 1922, og er løbende renoveret - senest er der installeret ny VVS i 2017. I parkerer bilen i carporten og træder ind i entréen. Her fører trappen op til førstesalen, som gemmer på tre gode værelser med mange indretningsmuligheder og deles om et lille toilet.

I stueplan finder I et pænt og stilrent HTH-køkken fra 2017.

Det er veludstyret med nyere hårde hvidevarer inklusiv induktionskogeplade og pyrolyseovn, så hjemmets kok har de bedste forudsætninger for at fremtrylle lækre, hjemmelavede middage. Der er desuden nedgang til et disponibelt kælderrum, som er ideelt til opbevaring.

I stuen er der et flot trægulv, og i vintermånederne kan I lune jer ved brændeovnen, mens I om sommeren kan glæde jer over den direkte udgang gennem terrassedøren. Afslutningsvis finder I er værelse med indbygget skabsplads og et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

I tilbygningen gemmer der sig et bryggers med praktiske vaskefaciliteter og to disponible rum med mange anvendelsesmuligheder, samt udgang til haven. Her er der et pragtfuldt, overdækket terrassemiljø med plads til både havemøbler og grill - perfekt til sommerens udendørsarrangementer.

Kontakt os i dag for en fremvisning.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: