Kontantpris

Tjek boliglån

4.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.107,-
Boligareal
225m2
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000088

Ærøvænget 1, 6000 Kolding

Spændende nyopført villa i Drejens

Nu opføres stort lækkert kvalitethus på en af de sidste byggegunde i Drejens. Boligen har 275m² fordelt med 225m² bolig og 50m² integreret garage med 2 porte. Du kan som køber stadig nå at få indflydelse på materialevalg mv.

Læs mere om Ærøvænget 1
Giv et bud på boligen

LokalBolig Kolding ApS

Mere om Ærøvænget 1

...

Boligen er arkitekttegnet og opføres af NYSOM A/S og bl.a. kan nævnes at huset er fuldmuret, støbt etageadskillelse med gulvvarme, Ideal Combi træ/alu vinduer og anlagt terrasse og indkørsel.

Boligen indeholder: Rummelig entrè med videre adgang til stort køkken/alrum med loft i kip (dobbelt højde), store vinduespartier der sikrer flot lysindfald og arkustiklofter. Fra køkken er der adgang til stor møbleringsvenlig opholdsstue. I opholdsstue er der mulighed for at lave rumdeler og etablere kontor.

I stueplan er der ligeledes et praktisk bryggers med adgang til garage samt forældreafdeling bestående af soveværelse med walk-in og badeværelse med brus.

1. salen er med flot trappeopgang til super lækkert multirum på 24m² med stor karnap og åben mod alrum. Herfra er der adgang til 3 store børneværelser og badeværelse med brus.

Boligen ligger på byggefelt med dejlig gårhavemiljø og plads til lille græsplæne eller fliser i det hele. Derudover er der gode fællesarealer og luft omkring huset. Området ligger naturskønt og børnevenligt med stisystemer til Lyshøjskolen og der er kort afstand til indkøb og børneinstitutioner.

Ring og hør mere om dette spændende hus!

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: