Under Salg

Kontantpris

Tjek boliglån

3.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.414,-
Boligareal
177m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000511

Skovvangsvej 82, Strøby Egede, 4600 Køge

Skøn villa nær vandet i Strøby Egede

Her er hjemmet til jer, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet. I denne villa er alt nemlig udført efter en overbevisning om kvalitetsmaterialer og en rød tråd under renoveringer siden 2013, hvilket betyder, at harmoni og komfort går op i en højere enhed. Familien får fortrinlige rammer med fire værelser, det ene med hems, to badeværelser, et spisekøkken og en stor stue med videre forbindelse til udestuen. Udelivet nydes i haven, og er I til aftenbadning og skøn natur, vil adressen ligeledes tiltale jer. For ikke at glemme og fortælle om de lækre hårde hvidevarer fra Miele og et gasfyr fra Weishaupt.

Mægler LokalBolig Køge ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Fortrinlige løsninger

Det nydelige flisegulv strækker sig fra bryggerset gennem køkkenet, gang og entré, så mudrede gummistøvler kan bekymringsfrit hente den glemte fodbold. På samme vis bindes hjemmet sammen af Troldtekt-lofter, som lader samtalerne gå lystigt, og man har tænkt sig om med aluvinduer samt cembrit udvendigt. Af træsorter har man holdt sig til eg, hvor selv trappen er specialfremstillet.

Brug tiden sammen

Glæd jer til at samles i den dejlige stue med boller og varm kakao på en grå efterårsdag. Lyset strømmer ind fra sydvest via Willab-udestuen med termoplader og store, brede vinduespartier, som kan slås helt op, så ude og inde smelter sammen om sommeren. Til vinter kan I placere juletræet herude og spise andesteg til synet af den sneklædte have.

Under åben himmel

Som resten af ejendommen er haven anlagt i en flot kombination mellem stil, sjæl og minimalt vedligehold. Derfor kan I slå benene op på træterrassen og blive varmet af solen, mens børnene træner boldfærdigheder eller går på jagt efter insekter i den skønne have. Haven har ydermere den hyggeligste træhule i det ene af æbletræerne, hvor børnene kan få mange timer til at gå.

Film

Plantegninger

Stueplan 3D

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 30
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 31
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 32
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 33
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29
Billede nummer 34

Interaktiv tur

Området

Skovvangsvej 82, Strøby Egede, 4600 Køge

Alt til hverdag og fritid

I bosætter jer i et herligt område med et utroligt godt og hjælpsomt naboskab. På under ti minutter kan I spadsere ned til stranden med badebro, og dette er et godt samlingssted for byen, så store og små kan få selskab under badeture, dasen på stranden, stenkast eller mange hyggelige stunder. På hverdage trilles de mindste i dagtilbud i klapvogn på kort tid, mens de større børn kan følges i skole på cykel. Jernhesten får jer også nemt til det populære Strøby Egede center på ca. 5 minutter gennem gode stisystemer. I bor nemlig lige i smørhullet af mange muligheder for indkøb og heriblandt den populære Rema 1000. Bussen stopper heller ikke langt fra hoveddøren, ligesom I heller ikke har langt til det hyggelige byliv på Køge Torv.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: