Kontantpris

7.800.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.841,-
Boligareal
216m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-017303

Skovvænget 5, 4600 Køge

Der er tænkt over tingene i denne skønne villa

Allerede udefra tiltrækker denne prægtige ejendom sig opmærksomhed. Stolt og trofæisk står den med sin karakteristiske murede facade, der smukt brydes af store, lysgivende vinduespartier.

Læs mere om Skovvænget 5

Mere om Skovvænget 5

Det arkitektoniske udtryk er dragende, og i samspil med havens gulgrønne farvespil og de fine, solrige fliseterrasser i flere plateauer skiller ejendommen sig markant ud fra mængden.
Husets særegenhed stopper dog ikke her, for med en rolig adresse midt i Køge - blot 500 meter fra Torvet - får du samtidig en ejendom med en noget nær perfekt placering. Siden villaen blev opført i 1937, er den blevet nænsomt opdateret, og så sent som i 2009 blev den udvidet og gennemgribende renoveret. Ligeledes blev flere af husets vinduer skiftet i 2017. Der er tænkt over tingene, og det er i det hele taget tydeligt, at alle opdateringer er foretaget med henblik på at skabe en fuldkommen harmonisk bolig med fokus på lys og luft. De glatte, hvide vægge og lofter, de lyse gulve og den smukt svungne trappe, der nydeligt forbinder boligens tre etager, er alle ting, der understreger denne stilsikkerhed.
Mest fantastisk er dog den fænomenale loftshøjde i opholdsmiljøet. Den er på over 5,5 meter og bidrager til en næsten museal stemning i det lyse rum.

Og som var det et atelier, tillader de store gulv-til-loft-vinduer ligeledes et vidunderligt vue mod det pragtfulde haveanlæg. Følesen man får ved at sidde her - med blikket på det grønne og med højt til loftskippen - står uden for sammenligning, og da hele sektionen er sydvestvendt, kan man tilmed nyde det særlige, gyldne lys, der kommer frem i eftermiddagstimerne.
Der er en rigtig fin harmoni mellem rummene i stueplan, og selv badeværelset står flot til de resterende rum. Den røde tråd fortsætter videre ud i husets hall og op ad trappen, der fører til første sal. Heroppe finder du husets tre værelser, der alle har en god størrelse samt faste skabe, der tillader, at garderoben diskret kan gemmes af vejen. Værelserne har ligesom etagens badeværelse alle separat adgang fra en repos.
Temaer som lys og luft er normalt forbeholdt de øvre plan i et hus, men ikke her. For også i underetagen får lyset frit spil, og med et areal på hele 124 m2 er der ikke grænser for, hvad den kan anvendes til. Allerflottest er det disponible rum orienteret mod syd, der i sin udformning og sin elegance imiterer stueplanets alrum. Kom selv forbi, og oplev huset i hele sin herlighed.
Velkommen til Skovvænget 5

Området

Lignende boliger