Kontantpris

4.199.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.003,-
Boligareal
104m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-018189

Skovvænget 18, 4600 Køge

Smukt bindingsværkshus centralt i Køge

Det vil føles lidt, som om I bor midt ude i skoven, når I sætter jer ud i eftermiddagsolen på havens romantiske og fuldstændigt ugenerede gårdhaveterrasse - og nyder den dejlige fred og ro i området.

Læs mere om Skovvænget 18

Mere om Skovvænget 18

Det er næsten ikke til at tro, at denne charmerende ejendom ligger bare fem minutters gang fra Torvet i Køges Bymidte. Om I sidder ude på terrassen eller inde i stuen, kan det også blive ganske svært at tro, at I befinder jer i det 21. århundrede. Bindingsværkshusets nøje udførte udfyldningsmurværk vidner om den kælen for detaljen, den grundighed og den håndværksfaglige stolthed, som måske særligt kendetegner tidligere tiders byggetraditioner. Og inde i stuen leder det pæne, lyse sildebensparket og de småsprossede ruder ligeliges tankerne tilbage i tiden. Både inde og ude er der et dejligt kig til de mange, høje træer i det gamle kvarter, som desuden har et rigtig godt naboskab. Der er tale om en yderst stemningsfuld rødstensejendom fra 1943 med sortmalet bindingsværk og et tegltag med en nydelig tagkarnap. Boligen tæller 104 kvadratmeter fordelt over halvandet plan, og dertil kommer en meget anvendelig kælder på 20 ekstra kvadratmeter. Her er desuden en garage på 21 kvadratmeter med en integreret carport på 16 kvadratmeter.

Garagen er holdt i nøjagtigt samme historiske stil som huset med rødt murværk og sort bindingsværk - og sammen danner de ramme om den skønne gårdhaveterrasse. Boligen er velindrettet med to stuer og et køkken i åben forbindelse i stueplan, så hele etagen kan dedikeres til samværet. Køkkenet er fra HTH med bordplader i børstet, rustfrit stål, og med tidløse, hvide elementer, der går godt i spil med ejendommens originale detaljer og historiske atmosfære. Opholdsmiljøet orienterer sig mod syd og har et smukt lysindfald næsten hele dagen. Stueplan afrundes af et gæstetoilet med et lille vindue, der har blyindfattede, farvede ruder. På førstesalen finder I et badeværelse samt to værelser af en rigtig god størrelse. På begge værelser samt på fordelingsgangen heroppe får I glæde af fine indbygningsskabe. Haven er hyggeligt beplantet med gamle træer og buske, og der er god plads til børnenes leg på den åbne plæne. Imens kan I sætte jer på terrassen eller ude i drivhuset og nyde, at grunden er dejligt nem at holde. Med adresse så centralt i Køge siger det sig selv, at I finder alt, I skal bruge, inden for kort gåafstand. I kan ligeledes hurtigt cykle ud til Åsens billedskønne natur eller ud til stranden.

Velkommen til Skovvænget 18

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger