Kontantpris

Tjek boliglån

4.499.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.154,-
Boligareal
137m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-017325

Pedersvej 96, 4600 Køge

213 m2 skøn villa!

Vi tør godt love, at fremvisningen af denne villa i hjertet af Køge bliver med åben mund og polypper. For med denne gennemrenoverede villa er der ingen smalle steder hvad angår moderne komfort og funktionalitet.

Læs mere om Pedersvej 96
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Mere om Pedersvej 96

...

Adressen på Pedersvej 96 er en af de mere eftertragtede og attraktive i området. Det er let at forstå med gåafstand til stadion, skole, supermarked og Køge Torv, der byder på et væld af hyggelige caféer og specialbutikker at ose i. I weekenden kan I forkæle jer selv med en sen brunch og efterfølgende handle gode oste og friske blomster ved lørdagens torvedag. I kan også slentre ned til S-togsstation og tage et smut ind til København, der ligger 40 minutters tid væk.

Villaen er helt skarp og stilren i sit udtryk med den hvide facade, sorte sokkel og enkle tag. Huset er moderne opdateret med renoveret kælder i 2016, og i 2017 er hele stueplan istandsat. Der er også lavet lækker tilbygning med to værelser og en stue med højt til loftet og masser af lysindfald fra brede vinduespartier fra gulv til loft og rytterlys.

Den nye del af boligen ligger i forskudt plan med en flot håndsnedkereret trappe op til den øvrige del af stueplan, hvor der ligger endnu et værelse samt det smukke badeværelse. Her kan tiden snildt kan løbe fra en under regnbruseren i brusenichen, der er beklædt med italienske klinker.

Køkkenet er elegant og klassisk indrettet og ligger i åben forbindelse med husets anden stue, hvor familien samles til gode middage, mens ilden fra brændeovnen knitrer.

I haven er der hele tre terrasser, så I altid kan finde et solrigt spot til at dase på en solstol eller til hyggelige grillmiddage i selskab med gode venner. To af terrasserne er i træ, og den sidste er i eksklusive, hvide, italienske marmorfliser. Alt i alt er dette ikke en villa, man ser hver dag og med adresse midt i Køge, så kan det næsten ikke blive bedre.

Velkommen til Pedersvej 96

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: