Kontantpris

Tjek boliglån

5.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.530,-
Boligareal
199m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-018102

Klavervej 18, 4600 Køge

Høj komfort og lækre løsninger

Kan I lide modernistisk skandinavisk arkitektur med rene linjer og gennemtænkte løsninger? Så skal I se nærmere på denne arkitektegnede funkisinspirerede villa med store vinduespartier, der bader boligen i lys.

Læs mere om Klavervej 18
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Mere om Klavervej 18

Planløsningen, materialevalget og indretningen går op i en højere enhed, og med fire værelser og to badeværelser fordelt på to afdelinger får børnefamilien de ideelle rammer om hverdagen. Udenfor venter desuden tre dejlige terrasser i en solrig have.

Huset fra 2017 er bygget af Interplan A/S, og udefra er det et pragteksempel på, hvor flot stringent arkitektur uden overflødig ornamentik kan tage sig ud. Stilen fortsætter i boligens indre, der rummer 199 m2 i ét plan. Der er tidløst inventar fra Svane overalt og smukke komposit-bordplader i køkkenet og badeværelser. Gulvene prydes af henholdsvis egetræ og mørke klinker, og der er gulvvarme overalt. Der er installeret lamper fra Light-Point, og en lækker detalje er desuden de skrå lofter i opholdsmiljøet. Her sikrer lydlofter en god akustik, og det er især en fordel i stuen, som har surround sound-kabler i væggene.

Køkken-alrummet ligger i åben forbindelse til stuen, og her får I en lys og luftig ramme om det sociale liv.

Køkkenet er strømlinet indrettet med lyse elementer, der sammen med de hvide vægge og lofter står i flot kontrast til det mørke gulv. I en separat afdeling finder I et soveværelse, et badeværelse og walk-in mellem soveværelset og badet, mens et andet afsnit byder på et ekstra badeværelse og tre værelser. Derudover rummer huset et veldisponeret bryggers.

Huset ligger på en stor grund på 1.057 m2, og da der er fliser rundt om hele huset, kan I se frem til at nyde livet på tre skønne terrassemiljøer. De vender mod henholdsvis øst, sydvest og nordvest, så det er altid muligt at finde læ, sol og skygge. Og I skal nok få tid til at slappe af, for resten af haven er anlagt med en nem plæne.

Ejendommen ligger på en lukket vej i et nyudstykket kvarter med gode naboer og legekammerater til børnene. Det daglige liv glider let, for I kan spadsere til Ravnsborghallen, skole og daginstitution. Det tager cirka syv minutter at cykle til Køge Torv og tre minutter i bil, hvor det stemningsfulde byliv med gode restauranter og specialbutikker venter jer. Der er heller ikke langt til de naturskønne omgivelser ved Køge Golf Klub og stranden.

Lad os mødes på adressen til en fremvisning!
Velkommen til Klavervej 18

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: