Kontantpris

4.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.394,-
Boligareal
168m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-018131

Humlekærgård 10, 4600 Køge

Nyd det naturlige lys i denne pragtfulde villa

Er du på udkig efter en bolig, som byder på udsøgte kvalitetsmaterialer, højt til loftet og en herlig have, hvor ungerne kan boltre sig? Så er dette parcelhus i Køge, som er arkitekttegnet og bygget af en tømrermester, svaret på dine drømme.

Læs mere om Humlekærgård 10

Mere om Humlekærgård 10

Boligen er opført i 2007 og velindrettet med dejlige, lyse værelser samt et fantastisk alrum, hvor familien kan tilbringe mange timer bøjet over lektielæsningen, madlavningsprojekter eller måske en vinsmagning for vennerne.

Efter bilen er parkeret i den flisebelagte indkørsel, træder du ind i en entré med et mørkt flisegulv, som står flot op mod de hvidmalede vægge - kun brudt af en enkelt væg med et smagfuldt, mønstret tapet. Entréen fortsætter ud i en fordelingsgang, der leder ind til et bryggers, et værelse og et stilrent badeværelse med hvid mosaik i brusenichen. Det store køkken-alrum er husets midtpunkt med sit lækre, U-formede Svane-køkken, aflange ovenlysvinduer og en spisebordsafdeling med loft til kip og døre ud mod terrassen.

Længst nede har alrummet en åbning ind til dagligstuen, hvor I kan læne jer tilbage og nyde loftshøjden på over tre meter, mens en god film kører i fjernsynet, og kaffen er sat over ude i køkkenet. De tre dejlige værelser har alle egetræsplankegulve, mens soveværelset har ovenlys og eget badeværelse. Udendørs fortsætter den herlige bolig med en lækker grøn have. Her kan ungerne lege fangeleg eller svinge sig højt i gyngerne, mens grillen startes op på den sydvestvendte træterrasse.

Selve kvarteret er skønt med et godt foreningsliv, pasningstilbud og Kirstinedalsskolen inden for den nærmeste kilometer - for ikke at glemme den hurtige adgang til motorvejsnettet. Du får intet mindre end områdets flotteste hus, som oven i købet ligger blot en halv kilometer fra den nye Køge Nord Station, som bringer dig til Hovedbanegården på 20 minutter. Når det er weekend, og den bærbare er klappet sammen, skal du ikke andet end sætte dig på cyklen og træde i pedalerne i fem minutter, før du befinder dig ved Ølsemagle Strand.

Velkommen til Humlekærgård 10

Området

Lignende boliger