Kontantpris

Tjek boliglån

2.895.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.471,-
Boligareal
177m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000585

Grubberholmsvej 9, 4600 Køge

Moderne nostalgi i den smukkeste natur

Med marker til alle sider og majestætiske trækroner i horisonten er dette bindingsværkshus omgivet af en betagende natur, der lokker med oplevelser i det fri. Beliggenheden er kun seks kilometer fra Køge centrum, hvor levn fra købstaden kombineres med moderne byliv. Her overtager I en ejendom, der emmer af autentisk charme, mens en lang række renoveringer giver jer moderne rammer. Istandsættelserne er nænsomt foretaget med respekt for boligen, og således bliver bæredygtighed et nøgleord. Dette afstedkommes af luft-til-vand-varmepumpen fra 2020, mens et nedsivningsanlæg fra 2017, der har til opgave at rense spildevandet, understreger det grønne fokus. Pladsen går I heller ikke på kompromis med, og foruden den rummelige villa får I en mulighedsrig udbygning og en knap 5.000 m2 stor grund.

Mægler LokalBolig Køge ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Moderne komfort med grønt hjerte

Takket være et fantastisk renoveringsarbejde siden 2006 er der en pragtfuld harmoni mellem oprindelige detaljer og moderne løsninger. Huset er blandt andet efterisoleret, så det lever op til nutidige standarder, og der er lagt gulvvarme overalt i stueplan med undtagelse af en lille gang. Boligen giver en lys og moderne ramme om et bæredygtigt familieliv i naturen, tæt på byliv. Selv når I opholder jer inde, vil I tætteste hold opleve, hvordan årstidernes skiften forandrer farver og lysnuancer i omgivelserne.

Planløsning med samværet i fokus

Et sandt hjerterum er, hvad I får i stueplan, hvor rigt lysindfald og fritlagte bjælker præger integrationen af køkken og stue. Den varme og venlige stemning understreges i det murede køkken, og den moderne, nostalgiske stil præges af de italienske klinker, fyldningsfronter og træbordplader. Klinkerne i køkkengulvet harmonerer med de brede egetræsplanker i stuen, der i øvrigt fortsætter ubrudt i det tilstødende børneværelse. Etagen fuldendes af et badeværelse og et praktisk bryggers, mens førstesalen åbner til tre værelser, hvorfra vinduerne giver kig til omgivelserne.

En oase til ro, fordybelse og leg

Overalt i haven kan I skue til åbne marker, og der er masser af blå himmel og luft omkring jer. Det er nemt at forestille sig, hvordan børnene klatrer i de gamle frugttræer, bygger huler i havens mange hyggelige kroge eller steger skumfiduser på den sydvendte terrasse, imens I nyder en stille stund. I råder også over en ladebygning på 94 m2, hvoraf separate 18 m2 er flisebelagt, og her kan en pladskrævende hobby udfolde sig.

Film

Plantegninger

Stueplan 3D

Virtuel tur

Kan opleves i VR på din smartphone!

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 30
Billede nummer 35
Billede nummer 40
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 31
Billede nummer 36
Billede nummer 41
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 32
Billede nummer 37
Panorama nummer 42
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 33
Billede nummer 38
Panorama nummer 43
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29
Billede nummer 34
Billede nummer 39

Interaktiv tur

Området

Grubberholmsvej 9, 4600 Køge

Glæd jer til den fredfyldte natur

Tiltales I af det naturrige landliv tæt på byen? Hvad enten I ønsker shelterliv, selvforsynende køkkenhave eller nærmest uanede, grønne legemuligheder for børnene, finder I muligheden i disse rammer. I kan lade den tohjulede følge jer til de dejlige omgivelser ved Vallø Slot, og hvis I cykler lidt længere, når I snart kystens brusende bølger. Nærmeste supermarked ligger knap fire kilometer herfra, og der er samme distance til Køge Lille Skole og pasningstilbud. Adressen er også yderst bynær, og efter blot seks kilometer befinder I jer i Køge centrum, der både byder på et summende byliv med butikker og spisesteder samt flere skove og strande. Velkommen til Grubberholmsvej 9.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: