Kontantpris

Tjek boliglån

3.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.567,-
Boligareal
147m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000492

Grønnevej 24, Lellinge, 4600 Køge

Etplansvilla til familielivet tæt ved Køge

En separat afdeling for børn og voksne er blot nogle af herlighederne i dette veldisponerede Myresjöhus, der er malet udvendigt i 2017. Her er der simpelthen ikke en finger at sætte på planløsningen. Husets midte indbyder til hygge på tværs af dagens aktiviteter i det samlede opholdsmiljø med stue og køkken ud i ét, og hvis det ikke er nok, har I også direkte udgang til en solrig terrasse i den dejlige have. Alt i alt perfekte forhold i en nydelig bolig med lavt energiforbrug og gulvvarme overalt. Som bonus er beliggenheden flot afbalanceret med nærhed til natur og byens faciliteter. Velkommen til Grønnevej 24 i Lellinge.

Mægler LokalBolig Køge ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Familiens samilingssted

Særligt imponerende er stuen med kipført loft, der i samspil med lysindfaldet fra vinduespartierne skaber en lækker rummelighed. På en varm sommerdag kan I åbne ud til terrassen og mærke en mild vind strømme ind, mens I om vinteren kan hygge i sofaens bløde puder med krimibogen i skødet og yndlingsfilmen i fjernsynet. Her er også fint rum til et spisebord til fødselsdagsmiddage med familien, da hverdagsserveringerne uden problemer kan foregå i det store, pæne køkken. Den åbne vinkelform giver masser af albuerum langs træbordpladen, hvori induktionskogezonen er integreret.

Plads til både børn og voksne

Rumfordelingen er noget nær perfektion i dette hjem. Forældrene kan indrette sig i den ene sektion, der består af to værelser og et badeværelse, hvor det vil føles lækkert at træde ud på gulvvarmen efter morgenbadet. Sågar er der egen indgang på samme vis som i den anden ende af huset, der kan tilgås via bryggerset. Herfra ledes børnenes let ind til de resterende to værelser, som flankerer endnu et nydeligt badeværelse med brusekabine. Og I mangler på ingen måde opbevaringsplads, da der over alle værelserne er loftrum.

Kom med ud i haven

Gennem de lune måneder vil den sydvestvendte terrasse fungere som det naturlige omdrejningspunkt, hvor I kan lytte til fuglenes sang og biernes summen, mens solen varmer jeres kinder. I den ene side står grøntsagerne flot i højbedene, og i den anden ende er der plads til trampolinen til stor glæde for børnene. På grunden er der også en skøn carport med fuldt loft, og så er her tilmed et udhus med tilhørende cykelskur.

Film

Plantegning

Stueplan 3D

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 30
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 31
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 32
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29

Interaktiv tur

Området

Grønnevej 24, Lellinge, 4600 Køge

Tæt på natur og aktivt lokalmiljø

Brænder I selv for lokalområdet, er I kommet til det rette sted, da der i Lellinge hersker en stærk lokalånd. Der er lige kommet et nyt multihus, og så har byen gode indkøbsmuligheder i Dagli’Brugsen. Omkring jer udfolder den skønneste natur sig med skov og marker, som inviterer til motion under åben himmel. Infrastrukturen skal ligeledes fremhæves, og med under to kilometer til Sydmotorvejen, er det ingen sag at pendle til København, hvis arbejdspladsen ligger længere væk. I er kun ti minutters bilkørsel fra Køge med flere skoler, daginstitutioner og ungdomsuddannelser. Byen emmer også at charme med torvedage og her kan shoppegenet stimuleres i de mange butikker.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: