Kontantpris

5.175.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.292,-
Boligareal
136m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-018243

Egøjevej 18, 4600 Køge

Velholdt villa nær alle hverdagens gøremål i Køge

Denne villa har en attraktiv beliggenhed på en blind vej i Køge nær Torvet. Under én kilometer fra adressen finder I Søndre Skole, daginstitution og Strædet, som bugner af alt fra lækre spisesteder til hverdagens bekvemmeligheder.

Læs mere om Egøjevej 18

Mere om Egøjevej 18

Der er heller ikke langt til stranden, som indbyder til svalende dukkerter eller gåture langs vandet, og ligeledes er der kort afstand til S-togsstation, bus og motorvej.

På Egøjevej 18 rejser der sig en velholdt ejendom fra 1921, hvis røde murstensfacade komplementeres af et rødt tegltag og hvide vinduesrammer, der skaber et harmonisk helhedsindtryk. Tilknyttet matriklen er et anvendelsesrigt udhus med et disponibelt rum, et badeværelse og en gang med mulighed for en vaskesøjle.

I huset fordeler de veludnyttede kvadratmeter sig via en optimal planløsning uden spildplads. På første sal gemmer der sig en møblerbar repos og to værelser, hvor den ekstra charme tilføjes takket være de hyggelige skråvægge.

I stueplan er der endnu et værelse, så med i alt tre værelser kan I snildt invitere børnenes skolekammerater på besøg eller etablere et kontor eller hobbyrum.

Endvidere er der et badeværelse med bruseniche og spejlvarme, så I undgår dug på spejlet - ideelt til de travle morgener.

Det klassiske Kvik-køkken med hvide elementer appellerer til mange - og pænt akkompagneret af massive træbordplader udtrykker det en tidløs elegance. Oveni er der god skabsplads, så hjemmets kok nemt kan finde køkkengrejet frem til de kulinariske udfoldelser.

Boligens hjerterum er de to indbydende stuer en suite med elegante loftsrosetter og sprossede vinduer, som lysindfaldet gavmildt strømmer ind gennem og harmonerer smukt med fyrretræsplankegulvet. Den ene stue er særligt dejlig med en brændeovn, som samler hele familien til brætspil og varm kakao ved den knitrende ild.

Endelig kan I se frem til en solrig fliseterrasse, som inviterer til kølig rosé og saftige bøffer, mens børnene udfolder sig i den legevenlige have.

Velkommen til Egøjevej 18!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger