Kontantpris

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.234,-
Boligareal
244m2
Vær. inkl. stuer
8
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-017354

Egøjevej 117, 4600 Køge

En ejendom med plads til store tanker

Der er virkelig ro og rum til at lade drømmene flyve frit og tage form med denne pragtfulde ejendom bare fem kilometer fra Køge Torv.

Læs mere om Egøjevej 117

Mere om Egøjevej 117

Hver dag vil du vågne op til synet af vidtstrakte marker, der munder ud i skoven og skaber en smuk farvekontrast til den åbne, blå himmel over dig. Her er luften frisk, og duften af græs blandes med den søde aroma fra havens gamle frugttræer, der lokker med lyserøde blomster, når det er forår, og som giver en pragtfuld høst af æbler, pærer og blommer sensommer og efterår. Tænkt dig at kunne tilbringe dagene med at drive rundt på de brede marker, forbi din egen lille sø, der smukt flankeres af siv. Og tænk dig at tilbringe lange, lune sommeraftener på terrassen, mens duggen langsomt lægger en dyne over landskabet, og du dvæler ved stilheden og stjernerne, som så småt tændes på himlen i det begyndende aftenmørke. Måske har du en drøm om at holde får eller andre mindre husdyr. Eller måske ønsker du en stor køkkenhave, hvor tomater, jordbær og druer kan gro side om side og skabe en næsten sydlandsk stemning. I alle tilfælde giver denne ejendom dig muligheden for at gøre drømmene til virkelighed.

De pragtfulde arealer, der er omtalt ovenfor, udfoldes på en lidt over 13 hektar stort grund, som foruden de åbne, grønne arealer, den idylliske sø og en hyggelig have med terrasser byder på en tennisbane, hvor du i bedste Bjørn Borg-stil kan tilbringe weekendenerne med motion i godt vennelag. Vil du udleve drømmen om at holde mindre husdyr, er der både hytte og fold til formålet, og i ejendommens udhus er der plads til traktorer og haveredskaber. Når ikke sommeraftenerne tilbringes på det store, skønne terrasseareal, opholder du dig måske omkring havens hyggelige bålsted, hvor familiens yngste kan grille snobrød og skumfiduser, indtil det er tid til godnathistorier og rolig søvn under de trygge, varme dyner. Også indenfor er der plads til at leve og vokse, for selve villaen rummer hele 338 m2 fordelt på halvandet plan. Der er sammenlagt seks værelser, og hver etage har en stor stue. Fra stuen på førstesal er der udgang til en sydvendt altan, hvor udsigten over grunden åbenbarer sig på flot og frodig vis. I stueplan er også et køkken-alrum, to badeværelser, et bryggers og gode gangarealer, hvor der er plads til garderoben og andet opmagasinering. Giv dig selv og dine kære en grøn og fredfyldt ramme, hvor der er plads til livet.

Velkommen til Egøjevej 117

Området

Lignende boliger