Solgt
Boligareal
253m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000212

Digevej 2A, 4600 Køge

Stor villa med plads til drømme, tæt på Køge centrum

På en rolig, lukket vej ligger denne spændende, delvist moderniserede villa, hvor der absolut er mulighed for at skabe sit drømmehjem.

Læs mere om Digevej 2A
Mægler Nicolai Brikner. Kontakt her hvis du skal købe.
E-mail: nb@lokalbolig.dk

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Digevej 2A

Ejendommens signatur er de store, lyse rum, og udenfor venter en opvokset grund med masser af albuerum og højt til himmelen.

Beliggenheden er helt fantastisk i et fredeligt og veletableret kvarter ikke langt fra Køge Centrum. Man får kort cykelafstand til børnehaven Labyrinten, Netto og hele 3 skoler, Hastrupskolen, Søndre Skole og Boholte skolen, så hverdagskabalen går nemt op, og når dagens gerninger er veloverståede, kan man smutte forbi Køge Golfklub, skoven eller sportsanlægget. Der arrangeres vejfester med naboerne, og generelt er her bare rigtig hyggeligt.

Grunden breder sig over 1.190 kvadratmeter, hvor især den brede terrasse udmærker sig. Rundt omkring i haven gemmer der sig æble- og pæretræer, mens den store græsplæne kan arrangeres med drivhus, blomsterbede eller måske en trampolin, hvor børnene kan brænde krudt af inden aftensmad. I indkørslen er der plads til to biler.

Inden døre bliver man betaget af det enorme opholdsmiljø, som udgør omtrent 121 kvadratmeter. Herinde er der en flot, muret pejs, hvidolieret parketgulv i ask og et helt fantastisk lysindfald. På grund af størrelsen er der masser af muligheder for at etablere flere værelser eller holde store familiefester.

En stor del af grundplanen er renoveret med efterisolering af gulv samt støbt terrændæk med indbygget gulvvarme i fem zoner og styring med tilslutning af gasfyr. Endelig er der isat ti nye trelags lavenergivinduer og skydedørsparti, mens overetagen nyder godt af Velux-vinduer. I etageadskillelsen er der desuden isoleret med 100 mm. Der er trukket ny el i hele stuen. Der er i øvrigt efterisoleret med 150 mm. i vægge med helt nye indervægge i skibs.

Listen af forbedringer fortsætter, mens såvel køkkenet som de to badeværelser fremstår i original stand med mulighed for at sætte sit eget præg. Begge badeværelser har en god størrelse, hvilket også gælder køkkenet, så der kan snildt opføres et moderne køkken-alrum. På førstesalen finder man tre værelser, hvoraf det ene har udgang til en svalegang.

Velkommen til Digevej 2A

Film

Nicolai Brikner
Vil du vide mere om denne Villa?
Så ring til Nicolai Brikner56 63 03 39.

Plantegninger

Stueplan 3D

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: