Kontantpris

Tjek boliglån

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.206,-
Boligareal
156m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000080

Blumesvej 8, 4600 Køge

Prægtig villa med privat pool i Køge

Hvis I går og leder efter noget ud over det sædvanlige, kan I hermed stoppe jeres søgning. Denne herskabelige villa rummer hele fem værelser, to køkkener og tre badeværelser - for ikke at nævne den udendørs pool.

Læs mere om Blumesvej 8
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Mere om Blumesvej 8

Den smukke facadefarve afslører med det samme, at her vil I få det som blommen i et æg, mens det røde tegltag og de hvide sprossevinduer supplerer til løftet om kvalitet.

I køkken-alrummet folder familiens kok sig ud ved kogezonen, der både er beriget med gas og keramisk plade samt terrazzobordplade, mens et hjælpsomt barn skærer grøntsagerne ved den massive træbordplade. Samtidig har endnu en lille hjælper dækket bord i spiseområdet, og er det i sommerhalvåret, åbnes de franske døre op mod træterrassen, der skaber ekstra kvadratmeter til hjemmet. De to indbydende stuer har charmerende stukloft, en hyggelig brændeovn og plads til familie og venner på mærkedage. Herved er også et værelse, så kontoret ikke skal gemmes for langt væk.

Når aftenen går på hæld, går I til ro i soveafdelingen på første sal, der har fire værelser, og morgenen efter træder I ikke hinanden over tæerne - her er nemlig tre badeværelser, der alle har bruseniche, mens det i stueplan også har gulvvarme. I kælderen kan teenageren udforske livet som næsten udeboende. Her er nemlig yderligere et pænt køkken, to gode, disponible rum, hvoraf det ene har brændeovn, samt et bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Med pool i haven lader I ferieroen sænke sig over jer hjemme i dejlige, vante omgivelser, hvor roséen nydes i loungeområdet, mens børnene plasker i det krystalklare vand. Når hverdagen igen melder sin ankomst, er I ikke langt fra skole, daginstitution eller handlemuligheder, og I kan gå ind til byen på omkring ti minutter.

Denne villa skal opleves.

Velkommen til Blumesvej 8

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: