Villa, Sagsnr. 27-316102

Borgergade 6, 4672 Klippinge

Villa, Sagsnr. 27-316102

Borgergade 6, 4672 Klippinge

Kontantpris

949.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.554,-
Boligareal
94m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Du kan udleve boligdrømmen fra første sekund

På en lille, lukket vej i den driftige landsby Magleby er denne hyggelige villa klar til at byde nye beboere velkommen. Boligens størrelse gør den til et oplagt begynderhus, og med det nyere tag udenfor og den flotte stand indenfor, kan du leve...

Læs mere om Borgergade 6
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Søndre Allé 7

4600 Køge

Telefon: 56 63 03 39
CVR: 3459 8444

Vil du vide mere?

Mere om Borgergade 6

... boligdrømmen ud fra første sekund. Der er en skøn udsigt til markerne, der omgiver byen, og køreturen til Køge klares på under 20 minutter.

Allerede fra første færd charmerer villaen med sin hvidpudsede facade, røde sprossevinduer og det sorte sadeltag som kronen på værket. Ejendommen er opført i 1877, da ruder konge var knægt, og kongen af Danmark var Christian den 9.

Selvom boligen takket være flere senere opdateringer står særdeles flot og indflytningsklar, behøver du nu ikke have blåt blod i årene for at finde dig til rette i de lyse og lækre rum.

Det store køkken-alrum vil naturligt blive et samlingspunkt til både hverdag og fest, mens førstesalens hyggelige stue er det oplagte valg, når X Faktor løber over skærmen.

Der er ét værelse på førstesalen og yderligere to i stueplan, som desuden rummer et lyst badeværelse og en fin entré.

Havens store, sydvendte terrasse inviterer til solbadning og afslapning, og i haven kan du desuden både plukke æbler og dyrke dine egne tomater i drivhuset. Den skønne ro, der hviler over haven, vil du også opleve, hvis du snører skoene til en vandretur og begiver dig ud i de naturskønne områder, der omgiver Magleby.

Velkommen til Borgergade 6

Se alle 23 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med