Villa, Sagsnr. 44-000004

Rosavej 28, 2930 Klampenborg

Villa, Sagsnr. 44-000004

Rosavej 28, 2930 Klampenborg

Kontantpris

9.250.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
12.245,-
Boligareal
208m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Øresundsudsigt for enden af blind vej

Huset vises med et udpluk af billeder før/efter en eventuel istandsættelse. Byggetilladelse fra Kommunen skal naturligvis foreligge.

Læs mere om Rosavej 28
Giv et bud på boligen

LokalBolig Charlottenlund/ Klampenborg ApS

Jensløvsvej 1

2920 Charlottenlund

Telefon: 39 62 66 00
CVR: 3710 8537

Vil du vide mere?

Mere om Rosavej 28


Denne velholdte villa byder på mange spændende boligkvadratmeter, udsigt til Øresund og en integreret dobbeltgarage. Hele herligheden ligger på en kuperet og meget smuk grund med fantastiske terrasser.

Boligen kort fortalt:
- Super beliggenhed
- Skøn villa i mursten
- Udsigt til Øresund
- Godt lysindfald

Vi befinder os på en fredelig lukket vej tæt på kysten i Klampenborg. Her ligger huset helt suverænt med kort afstand til Skovshoved Havn, Ordrup Station, Skovshoved Skole og indkøbsmulighederne på Ordrupvej.

Det er endvidere svært ikke at blive begejstret, når du ankommer til Rosavej 28 og porten går op til fortet, så den smukke indkørsel kommer til syne med sin frodige beplantning og stier, der følger det kuperede område. Et par fine gamle kanoner står til pynt på området.

Udover to helt fantastiske terrassemiljøer byder grunden på drivhus, udendørspejs og masser af græs til boldspil og leg.

Indenfor bydes du velkommen i store, venlige rum med store vinduespartier, der lader dagslyset strømme ubesværet ind. Huset har en utraditionel stil, som giver karakter og personlighed til rummene. Eksempler på dette ses i køkkenet, som har blå fronter og matchende gulv i blå/hvide skaktern.

Rumfordelingen giver dig masser af plads til både samvær og privatliv. I alt får du 208 m2 fordelt på tre soveværelser, to badeværelser, et bryggers og en opholdsafdeling med tre skønne stuer og et køkken. Hertil kommer desuden et 32 m2 stort kælderrum. Drømmer du om et spændende hjem med en skøn have i dejlige omgivelser? Så vil denne dejlige bolig helt sikkert være noget for dig. Ring og bestil en fremvisning.

Se alle 23 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med