Boligareal
238m2
Vær. inkl. stuer
8
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-TA0254

Møllegaarden 269, 6933 Kibæk

Flot nyere kvalitetsvilla med perfekt beliggenhed

På Møllegaarden 269 ligger denne fuldmurede villa ud mod markerne i Kibæk nær Herning. Boligen fra 2005 er opført i tidløse kvalitetsmaterialer, og her får I hele 238 kvadratmeter.

Læs mere om Møllegaarden 269
Mægler Tina Andersen. Kontakt her hvis du skal købe.
E-mail: ta@lokalbolig.dk

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Møllegaarden 269

Villaen har en yderst børnevenlig beliggenhed, og den korte tur til skole og idrætsfaciliteter kan I gå ad lukkede stisystemer. Dette er således det helt rigtige hjem for børnefamilien.

I bliver mødt af en utrolig flot, arkitektonisk murstensejendom, hvis vandskurede, hvide facade står fantastisk til det sorte tegltag. Foran boligen er der en dobbeltcarport på 50 kvadratmeter med et udnyttet loftsrum, og indkørslens flisebelægning fører jer yderligere frem til hoveddøren. I træder ind I en mageløs entré med travertingulv, hvor de hvidmalede murstensvægge og fritlagte loftsbjælker giver et skønt udtryk. Herfra fortsætter gulvet ind i et badeværelse samt et stort køkken-alrum med et Troldtekt-loft fra 2015. Her kan I glæde jer til et udsøgt HTH-køkken med hvide, grebsfrie fronter, hårde hvidevarer fra Bosch samt en stålbordplade. Foruden et rummeligt bryggers leder alrummet jer ind i en dejlig stue med trægulv og udsigt over haven og de åbne marker. I finder desuden to gode værelser, hvoraf det ene åbner op til haven, inden en elegant trappe leder jer op på første sal. Heroppe gemmer sig en fantastisk stue med fritlagte loftsbjælker, en imponerende loftshøjde og loft til kip. Herfra breder trægulvet sig til to gode værelser samt en oplagt forældreafdeling med yderligere et værelse, et walk-in-closet og et skønt badeværelse med travertingulv og et fritstående badekar.

Udenfor åbner der sig en flot, velanlagt have med en stor terrasse og en havepavillon, hvor I kan drikke eftermiddagskaffen, imens I ser ud over markerne. Fra adressen har I både byen og natur i gåafstand, og I når Hareskov Plantage, Kibæk Skole og idrætshallen indenfor én kilometer.

Ring for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: