Solgt på 68 dage
Boligareal
132m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000593

Karlslunde Mosevej 63, 2690 Karlslunde

Pragtfuld villa byder jer velkommen i Karlslunde

Allerede når I sidder i bilen på vej til Karlslunde Mosevej 63, er forventningerne skruet helt op. I ved, at I er på vej til at få jeres boligdrømme opfyldt. For denne villa har det hele: moderne, rene linjer, eksklusiv luksus og fantastisk beliggenhed med by til den ene side og skøn udsigt over det fredede moseområde til den anden. Og så forkæler den jer med store opholdsmiljøer og et luksuriøst soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse. Derudover tilbyder den et ekstra badeværelse og yderligere to værelser, som I ikke kan vente med at indrette. Hverdagens praktiske gøremål får I nemt ordnet og gemt af vejen i vaskerummet, så I kan koncentrere jer om at nyde hverdagen fuldt ud.

Mægler LokalBolig Køge ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Gastronomiens eksklusive legeplads

Når maden skal på bordet, giver det elegante, hvide KVIK-køkken fra 2017 jer de perfekte rammer til at lade den indre gastronomiske masterchef få frit spil. De mange skabe sikrer, at I nemt får plads til alle former for køkkenmaskiner og -redskaber - uden at de bryder de æstetiske, rene linjer. Det er med andre ord stilfuldt design, der folder sig ud med grebsfrie, hvide fronter og lækre detaljer som eksempelvis Quooker.

Luksuriøs forældreafdeling

Med dette hus får I en forældreafdeling, som de fleste vil misunde jer. Her får I nemlig et moderne badeværelse, der er lyst og åbent med et lækkert badekar, hvor I kan nyde et glas vin efter en lang arbejdsdag. Ligesom resten af huset byder badeværelset på eksklusivitet med spots i loftet, topmonteret vask og en rundet væg i glasbyggesten. Soveværelset gemmer på et walk-in-closet bag skydedøre af spejl og derudover får I direkte adgang ud til den flotte træterrasse med udsigt over moseområdet.

Arkitektoniske og spændende detaljer

Stuen i denne villa ser man ikke hver dag. Når I sidder og kigger ud af de store, sydvendte vinduespartier kan I ikke undgå også at bemærke de fantastiske, arkitektoniske linjer, der skaber loft til kip og gør opholdsmiljøet til en oplevelse for sig selv. Dette harmonerer med husets andre formidable detaljer. Blandt andet bliver jeres fødder forkælet med gulvvarme under de nye gulve fra 2017. Dette gælder alle husets rum med undtagelse af soveværelset.

Flot hus med ny træterrasse

I bliver mødt af et flot træhus, der præsenteres med mørk facade og hvide vinduesrammer og døre. Udearalerne tager sig i det hele taget pænt ud med en ny, sydvendt træterrasse fra 2020, der breder sig langs hele husets længde og skaber en naturlig forbindelse, der forlænger stuen. Træterrassen er det perfekte sted til at sidde en varm sommerdag lytte til mosens rige fugleliv. Derudover byder haven jer på et græsareal, som omkranses af en bøgehæk.

Film

Plantegning

Stueplan 3D

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 30
Billede nummer 35
Billede nummer 40
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 31
Billede nummer 36
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 32
Billede nummer 37
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 33
Billede nummer 38
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29
Billede nummer 34
Billede nummer 39

Interaktiv tur

Området

Karlslunde Mosevej 63, 2690 Karlslunde

I første række til moseområdet

Her bosætter I jer i et roligt område og alligevel stadig centralt i Karlslunde. Det fredede moseområdes stisystem venter på at blive udforsket af hyggelige gåture med hunden eller sammen med børnene. Tag eksempelvis forbi fodboldbaner eller Brødmose sø, der ligger under 200 meter væk. Eller sving benene over cyklen og kør under to kilometer for at nå Trylleskoven eller kysten. Når maden skal klares, hjælper Karlslundes byliv med restauranter og indkøbsmuligheder. I får også kort afstand til motorvejen og adgang til offentlig transport. Derudover skal børnene ikke træde længe i cyklens pedaler, før de når en af de mange skoler i området. Ligeledes kræver det ikke en lang gåtur, før I støder på et hav af institutioner, hvor selv hunden kan komme i børnehave.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: