Kontantpris

Tjek boliglån

3.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.553,-
Boligareal
200m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-018202

Trondhjemshuse 5, 4653 Karise

Mærk roen og naturen i Trondhjemslund syd for Køge

Drømmer I om jeres eget lille rige med fredfyldt og uspoleret natur, så er den trelængede Trondhjemslund en ideel ejendom. Her mærker I lige så stille, hvordan roen sænker sig i de idylliske omgivelser med vidstrakte enge og skove.

Læs mere om Trondhjemshuse 5
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Trondhjemshuse 5

Foroven kvidrer fuglene lystigt, mens hestene græsser i foldene, der udgør dele af de 1,8 hektar jord. Dette er i sandhed et sted for jer, der elsker dyr og naturens skønhed.

Ejendommen har én af de smukkeste beliggenheder på Sydsjælland i Tryggevælde Ådal, der løber mod syd og nord direkte ind i Vallø skovene - et fantastisk sted at ride lange ture eller lufte hunden. I kan fiske efter havørred, ål og gedder fra jeres private åbred eller sejle i kano ned ad åløbet - måske I ser råvildt ved skumringstid og hoppende harer henover marken. Tilmed er I kun syv kilometer fra motorvejstilkørslen.

I ankommer til matriklen via en lang allé, hvor I passerer over en bro, som fører ned til det arkitekttegnede byggeri i halvandet plan, der er inspireret af klitgårdene ved Vesterhavet og har et jordvarmeanlæg fra 2016. Alle tre længer er opført i hårdtbrændte, gule sten og har sprossede vinduer samt stråtag - på grunden er ligeledes en staldbygning med adgang til ridebanen.

Indenfor er atmosfæren både charmerende og passende rustik. I får også en god lofthøjde med et spændende lysindfald - ydermere er der en flot udsigt over terrænet fra alle rum. I stueplan er samlingsstedet det store køkken-alrum med åben pejs og et mindre ildsted i det landlige køkken. Resten af etagen udgøres af to værelser, en stue med brændeovn og et vaskerum i forbindelse med badeværelset. Førstesalen har to afdelinger, hvor den ene har en stue, et værelse og et gæstetoilet, mens den anden byder på et større disponibelt rum.

Velkommen til Trondhjemshuse 5!

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: