Kontantpris

Tjek boliglån

1.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.931,-
Boligareal
196m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-018162

Drosselvej 108, 4653 Karise

Moderniseret med respekt for historien

Hver eneste dag kan I glæde jer til at komme hjem til dette stråtækte bindingsværkshus. Her er der lagt både kærlighed og kræfter i at bevare så mange originale detaljer fra 1775 som overhovedet muligt - uden at gå på kompromis med komforten.

Læs mere om Drosselvej 108
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Drosselvej 108

Fra pigstensbelægningen skal cykelhjulet ikke spinde mange omgange, før I når supermarkederne og Karises øvrige tilbud. Selv med små, korte ben tager det bare fem minutter at nå Østskolens undervisningslokaler. Samme korte tid skal familiens pendlere bruge for at komme til Karise Station, hvor Rejsekortet kan tjekkes ind. Skal eksempelvis Køges natteliv udforskes, vil det glæde jer, at natbussen holder få hunderede meter fra hoveddøren. Lige over for matriklen er der åbne marker, hvilket gør det let for jer at følge kornets udvikling fra de tidlige spirer til høsten i sensommermånederne. I takt med at årstiderne skifter, modnes også frugterne og bærrene i haven. Æbletræer strækker sig om kap efter solens stråler med pæretræer og ribs-, solbær-, stikkelsbær- og hindbærbuske. Børnene vil elske at fylde frugtskålene helt op til randen, ligesom de vil synes, at det er alletiders at riste søde skumfiduser eller bage gyldne snobrød ved bålstedet.

Når mørket falder på, er det på tide at trække indendørs. Her er husets 196 kvadratmeter fordelt over halvandet plan. Kvalitetstiden med hinanden kommer til at foregå i stueplan til de knitrende lyde fra spisestuens brændeovn. Mens der bliver lagt sidste hånd på maden i det charmerende køkken fra 2016, kan venner og familie tage plads i tv-stuen, hvor lyset strømmer ind fra bondehusvinduerne og terrassedøren i dagtimerne. Det er også i stueplan, at der ligger et bryggers, et gæstetoilet, som er renoveret i 2017, og to værelser. Det oplagte forældresoveværelse giver ovenikøbet de voksne forspring til morgenbadet, da værelset har direkte adgang til badeværelset, som fremstår nyrenoveret og med sans for husets røde tråd. Førstesalen giver børnene deres eget private helle. Her er der en møblérbar repos og to store soveværelser, hvor loft til kip og frilagte hanebånd spreder masser af atmosfære. Når godnatlæsningen har fundet sted, kan børnene drømme sig langt ud i det blå ved synet af stjernebillederne på nattehimlen gennem gavlvinduerne.

Velkommen til Drosselvej 108 - en ejendom som bestemt fortjener en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: