Villa

Planteskolevej 4

4600 Køge
Boligareal135 m²
Grundareal804 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeD

Solgt

Solgt på 13 dageLokalBolig Køge ApS

Skab jeres eget familiehelle

Er jagten sat ind på drømmeboligen, hvor I kan udfolde familielivet og selv sætte et præg på de omgivelser, I de kommende år vil kalde jeres hjem? Indstil GPS’en til Planteskolevej 4, hvor denne helt igennem henrivende ejendom fra 1969 kan blive jeres. I overtager en bolig på 135 kvadratmeter i ét plan, og der er tænkt over indretningen af hver en krog. De skønne, velvoksne udendørsarealer er ligeledes gaven, der bliver ved med at give, og I kan året rundt følge de blomstrende beplantninger, som I selv kan supplere med endnu flere. Et varmt velkommen til Køge. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Planteskolevej 4, 4600, Køge

Mere om boligen

Opholdsmiljøerne

Alt fra pejsen over gulvene til de generøse stuevinduer er værd at bemærke i stuearealet, hvor vinkelformen samtidigt gør det ligetil at indrette med jeres interiør. Se for jer, hvordan I ved langbordet trakterer venner og familie ved festlige lejligheder, inden I rykker mod de bløde møbler eller mod haven, hvis sommeraftenen tillader det. Det fine køkken har ligeledes rum til en spiseplads, og I kan overveje at åbne op til et alle tiders køkken-alrum.

Familieliv i sync

Plantegningen afrundes af et praktisk bryggers nær køkkenet, og til modsatte side tilgås fordelingsgangen. Den fører til et gæstetoilet, et badeværelse med brus og badekar samt tre værelser, hvoraf de to er med faste skabe. Kimen er med andre ord lagt til et familieliv, der fungerer, og I kan hurtigt få jer arrangeret med et forældresoveværelse og to børneværelser. Er I ikke helt så mange, kan det ene rum også tjene som hjemmekontor eller gæsteværelse.

Skønne haveforhold

Terrassen er delvist overdækket, hvilket er en genistreg af de større, når I orienterer jer i forhold til solen. Den stråler nemlig ned stik syd, hvorfor her kan blive rigtig varmt, og derfor kan I også overveje at plante lidt drivhusgrønt eller måske en vinranke til at pynte omgivelserne med. Det skorter i det hele taget ikke på frodighed og grønt i haven, som er velanlagt, og I sikres masser af græsplæne til leg for de mindste. Bemærk også carporten med et skur tilknyttet.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Nicolai Brikner
KontaktNicolai BriknerLokalBolig Køge
29 44 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002379

Info

BoligtypeVilla
Boligareal135 m²
Grundareal804 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1969
EnergimærkeD

Andre bygninger

Carport29 m²
Udhus5 m²
Billede fra Planteskolevej 4, 4600, Køge
Billede fra Planteskolevej 4, 4600, Køge
Billede fra Planteskolevej 4, 4600, Køge
Billede fra Planteskolevej 4, 4600, Køge
Billede af stue fra Planteskolevej 4, 4600, Køge
Billede fra Planteskolevej 4, 4600, Køge

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen