Billede af boligen
Under salg

Nicolinevej 18

4600 KøgeNyd familielivet i det attraktive Nicolinelund

Har I længe været på udkig efter en topmoderne bolig, hvor familielivet kan blomstre? Så er I kommet til det rette sted. Ejendommen på Nicolinevej 18 er opført i 2017 af HusCompagniet, og her får I intet mindre end 185 kvadratmeter at boltre jer på. Der er tænkt over enhver detalje, og huset er bygget med ekstra højde, hvilket understreger den luftige atmosfære. Derudover er ejendommen energivenlig takket være jordvarme og solceller. Glæd jer til separate værelsesafdelinger, store opholdsrum og en solrig have. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Nicolinevej 18, 4600, Køge

Mere om boligen

Dyrk samværet

Hjertet i hjemmet er køkken-alrummet og stuen, der ligger side om side. Begge har loft til kip og store vinduespartier, mens dagslyset vælter ind fra oven i køkkenet. Terrassedørene skaber i øvrigt en fantastisk sammenhæng mellem inde og ude. Forestil jer en hverdag i det hvide, grebsfrie køkken, hvor de velvalgte hvidevarer, herunder kogeafsnittet med integreret emhætte og de to ovne, effektivt hjælper jer med at tilberede middagen, ligesom Quookeren og vinkøleskabet tilføjer en ekstra luksus. Belysningen under bordpladerne samt viktualierummet sætter prikken over i’et.

Træk jer tilbage

Villaen emmer af stilrent design med gennemgående, brede planker og store, kvadratiske fliser. Den familievenlige indretning byder på en forældreafdeling med et soveværelse med terrassedør, et walk-in-closet med et kæmpe vægspejl samt eget badeværelse. I den modsatte ende af huset har I derimod to store børneværelser og et badeværelse, der udspringer af en bred fordelingsgang med ovenlys og en formel entré. Bryggerset med direkte adgang fra carporten binder sløjfen på indendørsrammerne.

Følg med udenfor

De mange terrassedøre skaber et dejligt flow mellem inde og ude, så gennem de lune måneder er det nemt at træde ud under åben himmel. Fliserne, der strækker sig rundt om hele huset, sørger for, at I altid kan finde en plads i sol eller skygge. Haven står flot, og her er der rig mulighed for at børnene kan tumle rundt.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Køge
KontaktLokalBolig KøgeTorvebyen 9 , 4600 Køge
56 63 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002458

Økonomi

Kontantpris4.995.000 kr.
Udbetaling250.000 kr.
Mdl. ejerudgifter4.662 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift28.733 kr.
Netto ekskl. ejerudgift22.734 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal185 m²
Grundareal778 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår2017
EnergimærkeA2015

Andre bygninger

Integreret carport31 m²
Integreret udhus13 m²
Billede af udendørs fra Nicolinevej 18, 4600, Køge
Billede fra Nicolinevej 18, 4600, Køge
Billede af køkken fra Nicolinevej 18, 4600, Køge
Billede fra Nicolinevej 18, 4600, Køge
Billede af køkken fra Nicolinevej 18, 4600, Køge
Billede af køkken fra Nicolinevej 18, 4600, Køge

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen