Villa

Johannevej 5

4600 Køge
Kontantpris6.495.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.946 kr.
Boligareal171 m²
Grundareal631 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeE
LokalBolig Køge ApS

Smuk villa med utrolig gennemført indretning

Leder I efter et hjem i Køge, hvor I får fantastiske rammer for familielivet, så skal I se nærmere på denne fine ejendom på Johannevej 5. Her venter jer en meget charmerende, hvidpudset villa med sprossede vinduer. Boligen er gennem de sidste mange år blevet løbende renoveret og står derfor meget flot og indbydende. Indenfor får I en velindrettet planløsning, der fordeler sig over en stor dagligstue med sildebensparket i eg samt et køkken i åben forbindelse til en spisestue, som også har flotte, herskabelige detaljer. Derudover får I et nydeligt badeværelse, et bryggers samt tre gode værelser. Haven og terrassen bliver slutteligt et yndet opholdssted i sommerhalvåret. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Johannevej 5, 4600, Køge
Billede af 1. sal fra Johannevej 5, 4600, Køge

Mere om boligen

Hjemmets hjerterum

Stuen er hjemmets hjerterum, som samler familien til rolige og afslappende stunder. I vil med det samme bemærke de flotte detaljer såsom sildebensparket, pejsen og det skønne lysindfald. I forskudt plan fra dagligstuen finder I spisestuen, hvor den herskabelige stil er flot ført videre, hvilket skaber en rød tråd i indretningen. Ved siden af spisestuen ligger det hvide og velholdte køkken fra HTH. Her er der spot-himmel i loftet, som sikrer et funktionelt lys til madlavningen. Som prikken over i’et er der gulvvarme i både køkkenafdeling og spisestuen.

Et velindrettet hjem til familien

Der er gode værelser i huset, hvoraf to af dem er placeret på første sal. Heroppe er der hvidmalede, plankegulve, som skaber en lys og indbydende atmosfære. Der er endda lagt et helt nyt plankegulv i det store soveværelse i 2022, som efterfølgende er malet hvidt, så det passer til resten af indretningen. Der er ydermere en anvendelig repos, hvor hjemmekontoret snildt kan placeres. Det sidste værelse ligger ved siden af bryggerset i stueplan. Dog skal man for at komme ind entrere via terrassen.

En fantastisk have

Nyd sommeren på den store og solrige terrasse mod syd og sydvest. På det store fliseområde kan der nemt stå et lækkert og komfortabelt loungesæt samt et havebord og en grill, så I kan tilbringe mange timer sammen herude om sommeren. Haven er velholdt med plads til legende og grinende børn, ligesom der er en overdækket terrasse, hvor I kan trække ind og hygge jer i skyggen i læ for solens varme stråler.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Nicolai Brikner
KontaktNicolai BriknerLokalBolig Køge
29 44 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002274

Økonomi

Kontantpris6.495.000 kr.
Udbetaling325.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.946 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift37.239 kr.
Netto ekskl. ejerudgift29.743 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal171 m²
Grundareal631 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1935
EnergimærkeE

Andre bygninger

Fritliggende overdækning18 m²
Billede fra Johannevej 5, 4600, Køge
Billede af set fra vejen fra Johannevej 5, 4600, Køge
Billede af stue fra Johannevej 5, 4600, Køge
Billede af stue fra Johannevej 5, 4600, Køge
Billede af stue fra Johannevej 5, 4600, Køge
Billede fra Johannevej 5, 4600, Køge

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen