Billede af boligen

Støvnæs Allé 31

2400 København NVFlot villa nær Utterslev Mose

Støvnæs Allé 31 er ikke bare et hjem - det er en oase af harmoni og komfort, perfekt placeret nær Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård. Denne villa er en sand perle, der kombinerer en lys og rummelig atmosfære med moderne design og bekvemmeligheder. Med løbende renoveringer siden 2012 kan I forvente et hjem, der er både stilfuldt og funktionelt. Fra det åbne opholdsrum til de fem velindrettede værelser og den imponerende kælder med eget køkken og udgang, er der tænkt på alle detaljer. Med et badeværelse på hver etage er praktisk luksus altid inden for rækkevidde. Udenfor venter en fortryllende have med solrige pletter og frodig beplantning - det perfekte sted at slappe af og nyde livet. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Støvnæs Allé 31, 2400, København NV
Billede af 1. sal fra Støvnæs Allé 31, 2400, København NV
Billede af kælder fra Støvnæs Allé 31, 2400, København NV

Mere om boligen

Moderne elegance; Åbne opholdsområder og tidsløs stil

Stueplanet byder på indbydende opholdsområder, hvor et smukt vedligeholdt og tidløst køkken fra 2013 udgør hjertet til madlavningen. I en åben forbindelse stråler alrummet sammen med stuen, der prydes af en charmerende brændeovn, og hvor lyset strømmer uhindret ind fra tre forskellige retninger. Gulvet, der blev lagt i 2012, tilføjer en elegant finish til rummet, og med alle vinduer udskiftet i 2019 er både lys og udsigt optimalt optimeret i dette fantastiske opholdsområde.

Luksus og funktionalitet fra kælder til loft

Stueetagen byder ydermere på to velindrettede værelser og et stilfuldt badeværelse, der fuldender dette niveau. På første salen venter en oplevelse af luksus med et lækkert badeværelse fra 2016, komplet med gulvvarme, et indbydende badekar og et elegant håndvaskmøbel i Corian. De to værelser på denne etage er ligeledes imponerende, hvoraf det ene forkæler med et generøst walk-in-closet. I kælderen åbner sig et sandt paradis af muligheder med et praktisk tekøkken, et moderne badeværelse, to udgange og et væld af anvendelsesmuligheder, der giver jer fleksibilitet og komfort i hverdagen.

En have i gave

Jeres udendørsareal er en absolut perle, der tiltrækker jer året rundt. Solen stråler ubesværet ned i den fuldstændig private baghave, som er skærmet og uforstyrret fra tidlig formiddag til solnedgang. Her er masser af plads til at boltre sig, og I vil nyde at samles på terrassen til hyggelige grillmiddage eller at lege og tumle på den velplejede græsplæne. Med sådan et vidunderligt udendørsrum vil I hurtigt opdage, at det bliver et af jeres favoritsteder at tilbringe tid og skabe minder sammen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Jesper Christoffersen
KontaktJesper ChristoffersenLokalBolig Nørrebro/Nordvest
26 74 00 99

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 11-X0001710

Økonomi

Kontantpris10.495.000 kr.
Udbetaling525.000 kr.
Mdl. ejerudgifter5.229 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift59.894 kr.
Netto ekskl. ejerudgift48.593 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal162 m²
Grundareal547 m²
Kælderareal91 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager3
Byggeår1965
EnergimærkeD
Billede fra Støvnæs Allé 31, 2400, København NV
Billede af set fra vejen fra Støvnæs Allé 31, 2400, København NV
Billede fra Støvnæs Allé 31, 2400, København NV
Billede af spisestue fra Støvnæs Allé 31, 2400, København NV
Billede fra Støvnæs Allé 31, 2400, København NV
Billede fra Støvnæs Allé 31, 2400, København NV

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen