Villa, Sagsnr. 19-DA4850

Risbjerggårds Alle 42, 2650 Hvidovre

Villa, Sagsnr. 19-DA4850

Risbjerggårds Alle 42, 2650 Hvidovre

Kontantpris

3.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.498,-
Boligareal
126m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Klassisk familievilla i Risbjergkvarteret

I hjertet af det attraktive villakvarter Risbjerg finder du denne 126 kvadratmeter store rødstensvilla, som udmærker sig ved en veldisponeret planløsning og et klassisk udtryk med stukdetaljer og pæne plankegulve.

Læs mere om Risbjerggårds Alle 42
Giv et bud på boligen

LokalBolig Hvidovre ApS

Hvidovrevej 103

2650 Hvidovre

Telefon: 36 48 15 55
CVR: 3256 4925

Vil du vide mere?

Mere om Risbjerggårds Alle 42

Boligen blev renoveret i 2015-2017 og rummer blandt andet tre soveværelser, en højloftet stue og et stort, lyst køkken. Dertil kommer en garage med mange anvendelsesmuligheder og en, sydvendt grund med en stor træterrasse.

Huset ligger på hjørnet af Risbjergvej og Risbjerggårds Alle, så det kan næppe blive mere Risbjerg. Det er en fredelig beliggenhed uden trafikstøj og med fantastiske familiefaciliteter i gåafstand. Der er 300 meter til Risbjergskolen og du kan nemt gå til supermarkeder, pasningstilbud og boldbanerne ved Vigerslevparken. Du får endvidere ti minutters cykeltur til de grønne områder ved Hvidovre Strand og tyve minutters kørsel til Rådhuspladsen.

Der er tale om en klassisk murermestervilla fra 1932 med røde mursten på facaden, hvide vinduesrammer og et sort tag. Ud over selve boligen medfølger en muret garage. Alt fremstår pænt og velholdt, da man har renoveret både vinduer og badeværelse i 2017, mens også køkkenet er af nyere dato.

Førstesalen rummer to gode værelser med loft til kip. Du finder yderligere et værelse på stueetagen, men de fleste af etagens mange kvadratmeter går til den lyse stue, som emmer af sjæl og charme med stukdetaljer og brændeovn. Køkkenet er indrettet med klassiske, hvide elementer og en nydelig, rødbrun bordplade, mens badeværelset er med en stor separat bruseniche.

Grunden tæller 625 kvadratmeter, som fordeler sig på en græsbeklædt forhave og en aflukket baghave, som ligger mod syd. Hermed er der masser af soltimer på den store træterrasse.

Ring i dag, og bestil en fremvisning!

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med