Boligareal
89m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 19-X0000219

Krogstens Alle 74, 2650 Hvidovre

Bungalow med en god kælder i Risbjergkvarteret

Hvis I er på udkig efter nye rammer om familielivet, så er denne etplansvilla med kælder i Hvidovres attraktive Risbjergkvarter værd at kigge nærmere på.

Læs mere om Krogstens Alle 74
Mægler LokalBolig Hvidovre ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Krogstens Alle 74

Huset blev bygget i 1951, og planløsningen byder blandt andet på tre værelser og et lyst opholdsmiljø, mens der uden døre venter jer en solrig grund.

Ved ankomst til adressen kan I parkere bilen i garagen, før I træder over entréens dørtærskel. Inden døre tilberedes hverdagens måltider i vinkelkøkkenet, der har fin opbevaringsplads, så bordpladen holdes fri. I får også en rummelig opholdsstue med et dejligt lysindfald, som I nemt kan arrangere med et spisebord såvel som komfortable møbler til aftenafslapningen. Om sommeren nyder I særligt godt af den direkte udgang til den hævede terrasse.

Fra stuen har I adgang til husets største værelse, mens de øvrige to værelser udspringer fra entréen. Derved kan I foruden forældresoveværelset indrette jer med børneværelser eller en form for hobbyrum alt efter jeres behov. Denne etage afrundes med et badeværelse, og så venter der jer mange spændende anvendelsesmuligheder i den praktiske kælder, der består af fem disponible rum.

Udenfor har I fornøjelsen af en skøn og hyggelig have med masser af sol, og så kan grillen og havemøblerne stilles frem på terrassen.

Beliggenheden er fordelagtig for børnefamilien, da der er gåafstand til daginstitution, Risbjergskolen samt indkøb, som alle befinder sig inden for en radius af 700 meter fra matriklen. Derudover er I tæt på Vigerslevparkens grønne områder og Åmarken S-togsstation, mens der også er let adgang til motorvejstilkørslen.

Lyder dette som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: