Kontantpris

Tjek boliglån

3.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.338,-
Boligareal
100m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 19-X0000233

Karise Alle 22, 2650 Hvidovre

Rødstensvilla i Risbjergkvarteret

I Hvidovres eftertragtede Risbjergkvarter findes denne rødstensvilla, som nu kan blive jeres. Ejendommen fra 1957 breder sig fra kælder til første sal, og der er mulighed for at sætte jeres eget præg overalt, hvis I ønsker et mere nutidigt udtryk.

Læs mere om Karise Alle 22
Mægler LokalBolig Hvidovre ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Karise Alle 22

Udenfor får I fornøjelsen af en skøn og lukket have – velkommen til.

Stueplanet indeholder et ældre, men funktionelt køkken i trælook og med gode skabsløsninger. Fordelingsgangen leder jer videre til et værelse, der også kan anvendes til spisestue, hvis dette ønskes. Etagen rummer også et badeværelse samt en hyggelig stue, hvor det er oplagt at arrangere med en komfortabel sofa, som samler familien om aftenen. Ydermere trækker det brede vinduesparti og terrassedøren gavmildt daglyset indenfor, hvorfor her hersker en meget behagelig atmosfære.

Førstesalen råder over et badeværelse med badekar, et depotrum samt to værelser, hvoraf det ene har adgang til en lille altan. Fortsætter I ned til kælderen med egen indgang, finder I et praktisk bryggers og tre disponible rum.

Udenfor venter jer en velholdt og overskuelig have, som omkranses af hæk. Endvidere er her en solrig terrasse, som ligeledes kan blive utrolig lækker efter en modernisering.

Med adresse på Karise Alle 22 glider hverdagen let med kort afstand til Børnehuset Stenen, Risbjergskolen, idrætsfaciliteter, indkøb samt offentlig transport i form af busser og Åmarken S-togsstation. Derudover når I let Vigerslevparken til fods, mens pendleren kan glæde sig over nem motorvejstilkørsel. Som bonus tager cykelturen til Hovedbanegården ikke meget mere end 20 minutter.

Kan I se mulighederne? Kontakt os i dag for at høre nærmere eller for at bestille en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: