Kontantpris

Tjek boliglån

1.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.797,-
Boligareal
254m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 41-000424

Hulvejen 8A, 8543 Hornslet

Smukt renoveret sognegård i Skader

Denne charmerende landejendom ligger ud til en præsentabel gårdsplads og indeholder en drøm af en villa. I 2010 undergik boligen en totalrenovering, og resultatet er et lækkert og velindrettet hus med originale detaljer som sprossede vinduer...

Læs mere om Hulvejen 8A
Mægler Mark Refstrup Jakobsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Hulvejen 8A

plankegulve og flotte fyldningsdøre.

Den røde murstensvilla er beklædt med efeu, der ud over at være en romantisk detalje også er moderne. De to sæt elegante dobbeltdøre viser ind til hver sin entré med lyst klinkegulv. Åbner du indgangsdøren til venstre finder du en afdeling med bryggers samt et nyt, lækkert badeværelse med dobbelt håndvask fra 2017. I denne del af huset er der også et stort værelse. Villaens midterste afsnit indeholder yderligere tre værelser og et badeværelse, mens kvadratmeterne i den sydvendte del af boligen er fordelt over nogle skønne opholdsrum. Via entréen fra den højre indgangsdør kommer du til en dejlig stue med originale plankegulve og en smukt integreret brændeovn. Fint adskilt af dobbeltdøre kommer du til et stort køkken-alrum. Her kan familien samles til æbleskiver og juleklip, mens ilden knitrer i den flotte brændeovn.

På en sommerdag er det ideelt, at du blot skal åbne døren til terrassen for at kunne gå direkte ud i haven mod syd. Når du kigger opad i stuen, har du direkte udsyn til den vellykkede renovering med loft til kip og rustikke, fritlagte bjælker og spær. Køkkenet præsenterer sig indbydende og moderne med hvide fyldningslåger i landlig stil og masser af albuerum, så aftensmaden bliver nemt et fællesprojekt. Halvmuren gør det tilmed muligt at samtale med gæsterne, mens du forbereder lørdagsmiddagen. Overetagen byder på et fantastisk soveværelse, hvorfra du kan beundre udsigten til havens trækroner. Kælderen har to disponible rum.

Fra havesiden er villaen flot udsmykket med stensokkel, og haven er i sig selv frodig og parklignende med mange hyggekroge, bålplads og en frugtplantage. Med til villaen hører desuden nogle brugbare udhuse med værksted og garage samt den tidligere staldbygning, som er velegnet til opbevaring. Ejendommen har brugsret til flere grønne områder og har egen idyllisk eng med mulighed for jagt.

Du får en smuk beliggenhed tilbagetrukket fra vejen. Kun 10 minutters kørsel fra adressen ligger Hornslet, hvor der er gode indkøbsmuligheder, bibliotek og svømmehal, og senere kommer letbanen også til at køre herigennem. På fem minutter i bil kommer du til Voldum, hvor der både er friskole og børnehave. Ligeledes fem minutter til folkeskolen i Skørring, hvor der også er integreret institution, med vuggestue og børnehave. Skolebussen går naturligvis lige fra døren. Til henholdsvis Randers og Aarhus er der under en halv times kørsel.

Er det her, du drømmer om at bo? Så ring og bestil tid til en fremvisning - tlf. 8844 2211.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: