Kontantpris

Tjek boliglån

1.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.797,-
Boligareal
254m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 41-000424

Hulvejen 8A, 8543 Hornslet

Smukt renoveret sognegård i Skader

Ideél anpart! Denne smukke, ældre, istandsatte landejendom, er opdelt i 2 ideélle anparter, hvoraf Hulvejen 8A er den del med det originale stuehus. Stuehuset er moderniseret og indeholder 254 kvm.

Læs mere om Hulvejen 8A
Mægler Mark Refstrup Jakobsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Hulvejen 8A

bolig med gulvvarme i det meste af huset, som opvarmes via et nyere jordvarmeanlæg. Der er smuk stor fælles gårdhave og hvert af de store udhuse, er delt op i 2 ca. lige store dele. Én til Hulvejen 8A og én del til Hulvejen 8B. Sådan er det også med haveanlægget, hvor en tydelig opdeling sikrer, at man hver især også kan nyde privatlivets fred. De fælles områder er bl.a. gårdspladsen samt det engstykke på ca. 2,5 HA, der findes omkring 1 km fra ejendommen.

I 2010 undergik boligen en totalrenovering, og resultatet er et lækkert og velindrettet hus, hvor mange originale detaljer er bevaret, som f.eks. sprossede vinduer, plankegulve og flotte fyldingsdøre.

Indretning: To sæt elegante dobbeltdøre viser ind til hver sin entré med lyst klinkegulv. Åbner du indgangsdøren til venstre finder du en afdeling med bryggers samt et nyt, lækkert badeværelse med dobbelt håndvask fra 2017. I denne del af huset er der også et stort værelse. Villaens midterste afsnit indeholder yderligere tre værelser og et badeværelse. Via entréen fra den højre indgangsdør kommer du til en dejlig stue med originale plankegulve og en smukt integreret brændeovn. Fint adskilt af dobbeltdøre kommer du til et stort køkken-alrum med 4-5 meter til loftet og synlige bjælker.

På en sommerdag er det ideelt, at du blot skal åbne døren til terrassen for at kunne gå direkte ud i haven mod syd. Når du kigger opad i stuen, har du direkte udsyn til den vellykkede renovering med loft til kip og rustikke, fritlagte bjælker og spær. Køkkenet præsenterer sig indbydende og moderne med hvide fyldingslåger i landlig stil og masser af albuerum, så aftensmaden bliver nemt et fællesprojekt. Halvmuren gør det tilmed muligt at samtale med gæsterne, mens du forbereder lørdagsmiddagen. Overetagen byder på et fantastisk soveværelse, hvorfra du kan beundre udsigten til havens trækroner. Kælderen benyttes til teknikrum samt god plads til en kummefryser.

Fra havesiden er villaen flot udsmykket med stensokkel, og haven er i sig selv frodig og parklignende med mange hyggekroge, bålplads og en frugtplantage. Med til villaen hører desuden de brugbare udhuse, der er opdelt så hver ejer har sit. Her er plads til værksted og garage.

Kun 10 minutters kørsel fra adressen ligger Hornslet, hvor der er gode indkøbsmuligheder, bibliotek og svømmehal, og senere kommer letbanen også til at køre herigennem. På fem minutter i bil kommer du til Voldum, hvor der både er friskole og børnehave. Ligeledes fem minutter til folkeskolen i Skørring, hvor der også er integreret institution, med vuggestue og børnehave. Skolebussen går naturligvis lige fra døren. Til henholdsvis Randers og Aarhus er der under en halv times kørsel.

Er det her, du drømmer om at bo? Så ring og bestil tid til en fremvisning - tlf. 8844 2211.

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24

Interaktiv tur

Plantegninger

Stueplan 3D

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: