Villa, Sagsnr. 37-014022

Holmegaardsvej 33, 4684 Holmegaard

Villa, Sagsnr. 37-014022

Holmegaardsvej 33, 4684 Holmegaard

Kontantpris

1.100.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.088,-
Boligareal
100m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villaen til naturelskeren og den lille iværksætter

Læs mere om Holmegaardsvej 33
Giv et bud på boligen

LokalBolig Næstved ApS

Ringstedvej 30

4700 Næstved

Telefon: 55 77 75 00
CVR: 3538 9369

Vil du vide mere?

Mere om Holmegaardsvej 33

...

Drømmer du om at bo i en lys villa med et væld af indretningsmuligheder og en skøn have, der indbyder til hygge under åben himmel - og drømmer du samtidig om at starte egen hjemmevirksomhed? Så er denne bolig et perfekt match. Hele herligheden har adresse i hyggelige Fensmark, der ligger på toppen af Maglebjergs bakke tæt på de skønne naturattraktioner Holmegaard Mose og Stenskoven.

Boligen er i to plan og har et tilhørende stort disponibelt rum med egen indgang og smukke, hvide flisevægge - et potentielt erhvervslokale ved kommunal tilladelse. De tidligere ejere har haft egen café her.

Rundvisningen i boligens to plan starter i stueniveau. I stuen lokker de mange lyse kroge til tilbagelænet sofahygge, mens køkkenet giver rum til kreativ gastronomi og friskbrygget morgenkaffe i det lille spisehjørne.

I stueplan finder du også et bryggers, to toiletter og et lyst flisebadeværelse med bruseniche samt gode disponible rum, der kan indrettes efter behov og fri fantasi.

Førstesalen er flot oplyst af solen, der nemt trænger ind gennem tagvinduerne. Her finder du boligens tre soveværelser og en midterepos med skunk.

På den store fliseterrasse kan du nyde udsigten til den lille fiskedam og den søde duft af nyudsprungne tulipaner og rosenbuske. Det er også muligt at finde skygge - på plænen under en af de store løvtræer. Smid sandalerne og mærk det bløde græs under dine fodsåler.

Med adresse her, kræver det kun en lille cykeltur at nå Holmegaard Mose, der er en af Danmarks største højmoser. Også Stenskoven ligger tæt på ejendommen. Bevæger du dig tværs gennem skoven - forbi skovvioler og nedfaldne blade, kan du gøre ophold på kroen, Gulerodshuset, hvor de serverer deres berømte platte med stegt flæsk og persillesovs hver onsdag.

Her får du alt i alt en skøn, lys villa med masser af muligheder, dejlige udendørsarealer og en beliggenhed tæt på smuk natur. Velkommen til Holmegaardsvej 33

Se alle 19 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med