Kontantpris

5.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.758,-
Boligareal
195m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 41-000178

Skåde Højgårdsvej 26, 8270 Højbjerg

Totalmoderniseret villa i Skåde med super udsigt

For enden af en stille stikvej i Skåde - tæt på både by og natur - kan I nu blive de nye ejere af denne dejlige villa, der blev gennemrenoveret i 2011. Her får I 195 lyse og lækre kvadratmeter, og udenfor bliver I forkælet med en stor, nem have.

Læs mere om Skåde Højgårdsvej 26

Mere om Skåde Højgårdsvej 26

Som om alt dette ikke var nok, kan I også se frem til en fremragende udsigt ind over Aarhus og bugten.

Villaen ligger nemlig højt i terrænet - 100,00 meter over havets overflade for at være helt præcis. Her står den flot opført i halvandet plan med pudset, lys facade, sprossede vinduer og sort tag.

Lyse klinker og store vinduespartier skaber en let rumfornemmelse i stueplan, hvor en stor stue ligger i åben forbindelse med et stilfuldt køkken fra Kitchen & More. Her kan I slappe af i sofaen foran brændeovnen, eller I kan hyggesnakke omkring køkkenøen, mens maden simrer på den ekstra brede induktionskogeplade. Derudover er køkkenet udstyret med kvalitetshvidevarer fra bl.a. Miele.

Stueplan byder også på et praktisk bryggers, en møblérbar entré samt det ene af boligens to lækre badeværelser.

Det andet befinder sig på førstesalen, og her er tilmed både badekar og bruseniche med topbruser, hvorfra der er udsigt til Isbjerget.

Derudover er førstesalen indrettet med et stort, skønt master bedroom med loft til kip, blotlagte bjælker og separat garderobeafdeling. Dertil kommer endnu et værelse samt en stor stue med opgang til en hyggelig hems. Har man behovet for et ekstra værelse, så kan dette nemt etableres ved f.eks. at opdele det store master i to.

Udenfor er der terrasser på flere sider af huset, og den store have er let at holde, så I kan bruge solskinstimerne på at nyde livet. Når I trænger til at bevæge jer, kan I gå tur i nærområdet, hvor åbne marker og fredede naturarealer venter på jer.

Der er godt naboskab i kvarteret, og hverdagen bliver nem og bekvem med gåafstand til indkøbsmuligheder, daginstitutioner, Skåde Skole, busforbindelser med 15 min. til Aarhus midtby og 5 min. i bil til badestrand.

Området

Lignende boliger